Help - Search - Members - Calendar
Full Version: lista de cadouri de la Moşu'
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
CRM112
In ton cu sezonul care sta sa inceapa, cu reclame obsedante si un spirit devenit deja mult prea comercial,
ce ar vrea fiecare de la Moşu' (oricare ar fi el) ? smile.gif

Sa incep:
1. e32 740 smile.gif
sau
discuri+placute frana, evacuare completa, daca se poate si de la un tuner german specializat biggrin.gif
playstation 3 + jocuri
un frigider plin plin plin cu costiţe, şorici, vinuri, materiale pentru grătar, dulciuri &co
pace dragoste si intelegere dupa cum spune vecinul meu smile.gif
curatenie in casa
ceva craciunite (1.8m, 100/70/100) sa ma serveasca in noaptea de Craciun (cu opţiune de prelungire a contractului şi pentru 31.12) biggrin.gif
si sa nu uit:
proectoare, becuri hid pentru ele si faza lunga
un brad mare in mijlocul intersectiei, ca sa nu mai aibe unde sa parcheze toti astia de la business centerurile din zona
o sanie cu zurgalai cu tot cu reni zburatori ca sa-mi fac treaba mai rapid prin oras si sa fiu aproape de cei dragi mai repede smile.gif

cam atat; daca imi mai vin alte idei, le adaug si pe alea smile.gif
alexutzu
eu vreau asa (daca tot ati inceput):
motor de 2.5 (M50) + kit complet de turbo

sau daca nu.... motor de e36 M3, cel de 321cp biggrin.gif
daca e asta de ///M imi iau eu singur kitul de turbo laugh.gif
SILE
eu vreu o diploma de bac un e34 525 i si daca nu cer cumva prea mult as mai vrea o marime in plus la cupa sutienui prietenei mele laugh.gif
CRM112
acum ca vad ca unii sunt mai modesti imi dau seama ca am cam incarcat lista rolleyes.gif
daca nu va veni, voi sti si de ce smile.gif
alexb32
QUOTE (SILE @ Nov 26 2007, 04:34 PM) *
eu vreu o diploma de bac un e34 525 i si daca nu cer cumva prea mult as mai vrea o marime in plus la cupa sutienui prietenei mele laugh.gif

Asta e chiar tare smile.gif
bartro
QUOTE (SILE @ Nov 26 2007, 04:34 PM) *
o marime in plus la cupa sutienui prietenei mele laugh.gif

Domnul SILE, vedeti ca japonezi au gasit o solutia pentru asta. O hranesti cu cookies.

http://www.f-cup-cookies.com/

smile.gif
ledocteur
as vrea si eu de la mosu un kit m-technic I daca se poate. doar spoilerele. nu cer mult. rolleyes.gif
mario.b
Sper sa nu vreau prea multe:
~un suflet mai bun prietenei mele in momentul in care imi vede masina si implicit pe mine muncind la ea
~o admisie de motronic cu tot chitul de instalatie electrica + ECU + debitmetru (UWE e de vina ca am ideea asta)
~un polititst mai bun la traseu pe 14 ianuarie cand dau din nou de permis
~un set de spoilere M th 1 sau 2 chiar si fara bandouri
~un set de jante Borbet A, chiar si fara cauciucuri
~si cati mai multi km soferilor fara incidente
MeHigh
mai are mosul loc in sac si pt mine de ceva?
- talon, numere, scis numele meu in carte
- 2.4 TD, o cutie pentru el si in diff mediu (pe la 2.93), un IC dragut
- vreme frumoasa sa intorc lupele la proiectoare (bolovan eu, le-am pus invers cand am pus geam clar)
- un concediu de o saptamana
- cate un plin de benzina/motorina pentru toti membrii forumului
- 4 gumite de iarna, 2 amortizoare de spate si ce-o mai troncani pe-acolo pe la fund

- cupe mai mari la sutien pt prietena lui SILE
- un e32 pentru CRM112
- o politista buna pt MARIO.B pe 14 ianuarie
- motorul M50 pentru ALEXUTZU

- sarbatori fericite tuturor, zambete, pace, prietenie, nu numai in case, dar si pe sosea

- si in incheiere, pentru soacra-mea, niste Distonocalme si sa imi uite numarul de telefon.
batz
pfffff,de la mosu?
pai as vrea un m-tech2 pt aia mica si incaltaminte noua.iar daca tot se vor craciunitze si cupe la sutien,vreau si eu o o actritza anume wub.gif

p.s. nu e genu ala de actritza deci nu va ganditi la prosti angel.gif happy (24).gif
io'sŪ
un set de jante p[t cauciucurile de vara pe care o sa mi le cumpar biggrin.gif .... ii dau si bani mosului, numai sa-mi aduca ACSuri sad.gif(
cand gasesc nu trimite in rro, daca trimite in rro, vanzatorul vb numai germana si nu stie o boaba de engleza .. ca si mine germana sad.gif sau au preturi astronomice.....
INTERCEPTOR
eu vreau sa fiu iertat pt toate greselile facute pana acuma si sa mi mai dea sanse in viata.sa ma lase sa iubesc si sa pot fi iubit.sa mi gasesc perechea si sa am copii .in rest ce mi am dorit mi a dat.am jante tobe si masini nu mai am decat un sinbgur lucru care mi lipseste si il cer lui .o fata cu care sa pot pleca la drum .si nu in ultimul rand sanatate
SILE
QUOTE (bartro @ Nov 26 2007, 06:32 PM) *
Domnul SILE, vedeti ca japonezi au gasit o solutia pentru asta. O hranesti cu cookies.http://www.f-cup-cookies.com/smile.gif
da deci dastea vreau . da nu cumva sa o mareasca si prin alte locuri ca atunci nu imi mai comvine laugh.gif . a si va rog frumos sa nu imi mai vb cu domnule ca nu-s domn sunt un pustan amarat. poate eu ar trebui sa va vb asa si pe calea asta vreau sa imi cer scuze celor care sar fi suparat din acest motiv. fight (12).gif
QUOTE (MeHigh @ Nov 26 2007, 08:17 PM) *
- cupe mai mari la sutien pt prietena lui SILE
multumesc multumesc celb (15).gif
QUOTE (INTERCEPTOR @ Nov 28 2007, 06:43 PM) *
eu vreau sa fiu iertat pt toate greselile facute pana acuma si sa mi mai dea sanse in viata.sa ma lase sa iubesc si sa pot fi iubit.sa mi gasesc perechea si sa am copii .in rest ce mi am dorit mi a dat.am jante tobe si masini nu mai am decat un sinbgur lucru care mi lipseste si il cer lui .o fata cu care sa pot pleca la drum .si nu in ultimul rand sanatate
cred ca interceptor a ziso cel mai din sufelt si tocmai daia il apreciez. si stai linistit ca e si fata aia pe acolo pe undeva.
batz
cu siguranta e p undeva pe acolo.si clar o vei gasi. sml (1).gif
TiL
Sa-l stiu pe var-miu pe picioarele lui si 2.5-ul sub capota smile.gif
Ah, vreau si eu ce vrea Sile biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.