Help - Search - Members - Calendar
Full Version: jante HARTGE de 16
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
ionusunt
jantele se afla la un dezmembrari de pe mihai bravu f aproape de intersectia cu cheiul dambovitei (cum vii dinspre dambovita spre dristor a3a dezmembrare pe stanga-e pe colt ) .am pus anuntul asta poate e cineva interesat,jantele sunt f misto,initial am zis ca or fi de e30 dar nu a fost sa fie ,si sunt originale ,sunt facute de OZ si scrie pe ele toate cele necesare ,arata f bine ,nu am reusit sa aflu un pret deoarece prezent era un cetatean aarab care nu stia romana,mia zis ceva dar nu am inteles,probabil trebuia sa vina cineva cu care sa vb nu stiu tongue.gif oricum bafta celui care se duce pana acolo SUPER ROTI tongue.gif
alex230ro
aia vinde zgumb mey e janta original o sa vrea 700E zigur
316i
Gasisem Hartge pe 17 5x120 langa statia de metrou de la aparatorii patriei, 350 de euro.
haifisch
asa ieftin nu se poate....350 de euro ceri pe niste rialuri pe 17 ca ale mele.....350 cerea si manole pe remotecuri.....nu are cum sa fie la nivelul asta de jante
316i
Eu am dat 200 de euro pe BBS RS pe 8Jx17 ET10. La prima strigare erau 250. smile.gif Se poate foarte bine daca stii unde sa cauti. wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.