TiL
Nov 22 2007, 02:55 PM
Intentionez sa schimb motorul, iar cu asta vechi nu am ce face.
Ce ar fi bun de pe el (preturi informative):
- Releu bujii incandescente - 1,5 mil
- Turbina, reconditionata acum un an - 2 milioane (am dat 8 mil pe reparatie).
- Motorul, in starea in care e, adica cu compresia varza, pierde apa pe la garnitura pompei de apa, pompa de vacuum nu prea merge. Daca-l vreti discutati cu Interceptor, il las in seama lui. Partea buna la el e ca nu se supraincalzeste, cum am auzit ca ar face majoritatea M21 obosite.
- Cutie de viteze luata de pe E34 acum sase luni - 2 mil (m-a costat 4)
- radiator ulei + conducte - 1 milion
- bord - 1 milion.
Ar mai fi niste chestii pe care probabil nu le dau daca merg la 525i:
Radiatorul - merge la cutie automata, in plus are locasurile pentru termocuplele de la aer conditionat.
Electromotor reconditionat acum 1,5 ani. Nu cred ca-l dau daca aflu ca se potriveste la M30.
Daca vreti sa le vedeti in functionare sunati pana maine.
0721.275.147 - Lucian.
Edi_
Nov 24 2007, 01:45 PM
Vreau si eu radiatorul de ulei..
TiL
Nov 24 2007, 07:50 PM
OK, vorbim dupa ce-l dau jos.
Adaug bord E28 524td model dupa '86. Merge tot in afara de service indicators. Probabil din cauza ca am inlocuit bateria cu acumulator neincarcat.
Pret: 1 mil.
mai ai radiatorul de ulei?
Il mai am, e pe masina, impreuna cu tot motorul

Nu am avut timp sa-l dau jos, iar radiatorul e promis deocamdata cuiva de prin Targu Mures.
manole74
Dec 14 2007, 08:13 AM
Ai avut rampa cu filtrul de motorina si pompa de amorsaj, modelul cu preincalzire, adica modelul atasat???? Daca exista si-l poti da, eventual cu unul simplu fara preincalzire la schimb, te rog pune un pret, ori in private ori pe YM.
MeHigh
Jan 14 2008, 12:02 PM
mai ai cutia de TDS? sunt interesat.
manole74
Jan 14 2008, 03:19 PM
QUOTE (MeHigh @ Jan 14 2008, 12:02 PM)

mai ai cutia de TDS? sunt interesat.
Sunt sigur ca nu este TDS, ci doar TD, de 116 CP. Sigur ce cauti este TDS?????
TiL
Jan 14 2008, 03:52 PM
Cum spunea manole, cutia e de 2.4td si nu se potriveste la 2.5td sau 2.5tds.
MeHigh
Jan 14 2008, 03:59 PM
cutia nu aveam de gand sa o folosesc inca, eu momentan cumpar un motor+instalatie+cutie 2.4 TD care sa mearga pe E34. si cum banii sunt o problema, ma gabndeam sa iau cutia de-acum (pt aia am bani) si motorul, mai la vara, cand vor mai fi finante. Cutia oricum nu o puneam penimic acum, are pastrat un loc calduros in garaj, pe o paturica.
Mihai
TiL
Jan 14 2008, 04:18 PM
Am inteles,
mai am cutia, inca e pe masina ca n-am demontat nimic, nu mai retin insa daca nu cumva e si ea rezervata, parca de bytzu... Vorbim dupa ce reusesc sa le dau jos.
TiL
Feb 28 2008, 08:54 PM
Adjudecat cu tot cu cutie. Spor la lucru noului proprietar, pentru ca la diesel e de lucru (mai ales in buzunar).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.