TiL
Nov 20 2007, 05:29 PM
Cand motorul e rece pompa de vacuum nu mai face treaba. Abia cand ajunge apa aproape de jumatate (deci s-a incalzit tot motorul) incepe sa faca ceva depresiune, dar tot trebuie turat motorul ca sa tina frana cum trebuie.
Se poate repara pompa de vacuum sau trebuie schimbata?
E vorba de piesa 7:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=11&fg=15Edit: am verificat si sunt aproape sigur ca problema vine de aici, nu-i cauzata de furtune sau de membrana din tulumba de servo.
MeHigh
Nov 22 2007, 06:39 PM
Daca pompa de vacuum are lamele retractabile si e invartita de motor, posibil sa ai probleme cu presiunea la ulei. Verifica-ti nivelul la ulei, nu stiu la bimmer cum e, dar la ce am avut inainte (Golf2) lamele pompei de vacuum erau baltite in ulei (la o functionare corecta) pentru etanseitate cu peretii pompei. Am patit sa consume ceva ulei la o forja indelungata, si sa nu mai am frane la intrarea in oras, imediat dupa forja. Am aflat asta de la un mecanic, s-a rezolvat prin completarea a 1l ulei la motor.
Dupa cum am spus, nu stiu pe ce principiu e pompa la bimmere, dar e o posibilitate de solutionare a problemei tale.
Succes.
TiL
Nov 22 2007, 07:04 PM
Multumesc! (pana spatmana viitoare sper sa schimb motorul

)
MeHigh
Nov 22 2007, 07:14 PM
Iar eu pana la sfarsitul saptamanii viitoare sper sa inmatriculez masina

Succes cu noul motor, benzinar sau tot "car car powah" ?