Help - Search - Members - Calendar
Full Version: JANTE RIAL "15
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
butcky
Azi am primit de la fostul proprietar al ix-ului 4 jante RIAL pe "15 cu tot cu cauciucuri.
Sa le pastrez pentru ursul meu sau sa le vand? unsure.gif
Dau bine pe urs?
ionusunt
nu-s rele.daca te hotarasti sa le dai suna-ma ca stiu si eu un ix pe care ar merge tongue.gif
brown.shark
daca le cureti putin si gasesti niste embleme de bmw frumoase pt ele sint beton . eu cred ca dau elegant pe e30 daca-s impecabile , nici prea profi (9,5 x 17') nici descult .
pt voi cu e30 : nu sint cam innalte 205/60/15 ? nu ating la viraj max sau pe spate ? cred ca un procent de 50 e mai indicat . voi ce ziceti ? oricum e30 a fost o masina care a insemnat ceva in productia bmw....
ionusunt
Si mie mi se par cam inalte 205 cu 60 .depinde insa la suspensie normala s-ar putea sa nu atinga
brown.shark
QUOTE (ionusunt @ Nov 19 2007, 09:01 AM) *
Si mie mi se par cam inalte 205 cu 60 .depinde insa la suspensie normala s-ar putea sa nu atinga

cred ca dupa atitia ani e cam greu sa mai gasesti una care sa nu aiba arcurile putin lasate / obosite . iar de originale...
ionusunt
oricum cel mai bine dau jantele astea cu 205 /50 biggrin.gif
brown.shark
merci .
TiL
Stiu pe cineva care a avut 205/60R15 si-i atingea in fata, doar la viraje, freca in niste plastice (aparatoarea de noroi) pe-acolo. E posibil totusi ca plasticele alea sa fi fost un pic deplasate.
Eu am avut 195/65R15 pe urs si n-am avut probleme, dar erau intr-adevar prea inalte.

Bucii, jantele astea sunt frumoase si par bine intretinute... in locul tau nu le-as da... tu ai table, nu? In plus, o sa simti diferenta majora la stabilitate daca pui astea in locul tablelor.
brown.shark
dau si bine la culoare inchisa... e cam deranj cu curatatul...
butcky
Chiar nu stiu ce sa fac unsure.gif Acum am de tabla pe "14.
Daca pastrez Rial-urile, o sa le pun cauciucuri noi 205/50 si pe alea de tabla pun cauciucuri de iarna.
Eu am vrut sa pun pe "16. sad.gif
Ma simt nasol sa le vand, ca totusi le-am primit cadou de la fostul proprietar, cu care am ramas in relatii f bune. rolleyes.gif
brown.shark
QUOTE (butcky @ Nov 19 2007, 02:34 PM) *
Chiar nu stiu ce sa fac unsure.gif Acum am de tabla pe "14.
Daca pastrez Rial-urile, o sa le pun cauciucuri noi 205/50 si pe alea de tabla pun cauciucuri de iarna.
Eu am vrut sa pun pe "16. sad.gif
Ma simt nasol sa le vand, ca totusi le-am primit cadou de la fostul proprietar, cu care am ramas in relatii f bune. rolleyes.gif

pt masina de toata ziua in buc poti sa uiti de 16' la e30 . trb sa pui garda f joasa... ce te mai gindesti mult...gume de iarna pe rial . vinzi 14 . vinzi 205/60/15 . pina la vara iti gasesti ceva frumos 16' , alea asa , jante de intilniri si placere...
io'sŪ
QUOTE (ionusunt @ Nov 19 2007, 06:49 AM) *
nu-s rele.daca te hotarasti sa le dai suna-ma ca stiu si eu un ix pe care ar merge tongue.gif

daca te gandesti la IX-ul lui frac-tu... mai bine lasa... masina aia are niste jante de invidiat, doar trebuiesc vopsite, cum sa le schimbi cu astea??? blink.gif am impresia ca sunt identice cu ale lui florin83

Click to view attachment

@butcky: mai bine pe ce ai pe masina (tablele alea biggrin.gif ) pui gume de iarna iar astea le pastrezi pt gume de vara wink.gif
sau daca ai 4X4 (teoretic biggrin.gif ) crezi ca iarna nu o sa ai probleme?
brown.shark
QUOTE (io`s @ Nov 19 2007, 02:52 PM) *
daca te gandesti la IX-ul lui frac-tu... mai bine lasa... masina aia are niste jante de invidiat, doar trebuiesc vopsite, cum sa le schimbi cu astea??? blink.gif am impresia ca sunt identice cu ale lui florin83

Click to view attachment
@butcky: mai bine pe ce ai pe masina (tablele alea biggrin.gif ) pui gume de iarna iar astea le pastrezi pt gume de vara wink.gif
sau daca ai 4X4 (teoretic biggrin.gif ) crezi ca iarna nu o sa ai probleme?

cine le are pe astea din poze ?
io'sŪ
"ledocteur", fratele lui "ionusunt"

325 ix
brown.shark
QUOTE (io`s @ Nov 19 2007, 03:18 PM) *
"ledocteur", fratele lui "ionusunt"

325 ix

merci . stii cumva sint mai multi producatori cu acest model ?
ionusunt
jantele astea sunt facute de mai multi (ma refer la modelul fagure )

borbet B este o alternativa , la fel si mai multe modele rial , ASA (greu de gasit),remotec....cam atata stiu eu ,sigur mai sunt...bine astea in afara de BBS ,care sunt THE SHIT cand vine vorba de jante ,mai ales pt bmw biggrin.gif
brown.shark
QUOTE (ionusunt @ Nov 19 2007, 03:52 PM) *
jantele astea sunt facute de mai multi (ma refer la modelul fagure )

borbet B este o alternativa , la fel si mai multe modele rial , ASA (greu de gasit),remotec....cam atata stiu eu ,sigur mai sunt...bine astea in afara de BBS ,care sunt THE SHIT cand vine vorba de jante ,mai ales pt bmw biggrin.gif

scuze de neintelegere , eu am zis de cele pe care le are fratele tau pe e30 ala nou. cele cu spite drepte
TiL
Mie-mi plac mai mult fagure decat astea spitate, eventual cu exceptia Alpina.
Cum zicea si io's, cauciucuri de iarna pe table si 205/55 R15 (parerea mea) pe Rial-uri.
brown.shark
QUOTE (TiL @ Nov 19 2007, 05:17 PM) *
Mie-mi plac mai mult fagure decat astea spitate, eventual cu exceptia Alpina.
Cum zicea si io's, cauciucuri de iarna pe table si 205/55 R15 (parerea mea) pe Rial-uri.

daca te uiti pe net sau in ceva cataloage ai sa vezi ca alea pe care le are le docteur sint belea daca sint facute cum trb , ori negre si apoi polishata fata si buza dupa care lac , sau argintiu sidef cu fulgii mari . totusi cred ca sint cel putin 2 producatori cu design-uri f asemanatoare . oricum pe urs dau belea . daca e si un urs de culoare inchisa...
butcky
Ma mai gandesc daca le pastrez...
Daca primesc o oferta buna pe ele, poate le dau tongue.gif
brown.shark
QUOTE (butcky @ Nov 19 2007, 11:23 PM) *
Ma mai gandesc daca le pastrez...
Daca primesc o oferta buna pe ele, poate le dau tongue.gif

vin belea si pe e21
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.