Help - Search - Members - Calendar
Full Version: am shi eu nevoie de ajutor
BMWZone > BMW TUNING > Motor si transmisie
tzutzuletz
stie cineva unde sa ma duc sa imi reglez shi eu debitmetu la un e30, 1.8is? ca m-am saturat de totii mecanicii astia de 2 lei
TiL
Ai 1.8is sau 1.8i M10?
Nu stau acum sa caut, ca-s pe dial-up, dar e pus in mai multe locuri pe forum un link de unde afli com sa-ti calibrezi debitmetrul fara sa apelezi la mecanici.
tzutzuletz
este 1.8i M10multam mult o sa caut linkulnu gasesc linkulpoti sa ma ajuti please?
316i
Si spune-ne si de ce trebuie sa reglezi debitmetrul. S-a umblat in el sau asa vrei tu sa-l reglezi?
tzutzuletz
da
s-a umblat in el shi vreau pe cineva sa il puna la punct, un meserias ca lumea
sau sa merg la cei de la master tuning?
tzutzuletz
daca ii pun debitmetru de 1,8 m40 shi calculator mai trebuie sa schimb shi alceva?
pt ca de m40 gasesc mai usor
316i
Din pacate nu poti sa pui calculator si debitmetru de M40 pentru ca nu se potrivesc.
TiL
Un reglaj grosolan pot sa-ti fac si eu. Daca te intereseaza doar sa mearga bine motorul, o sa fii multumit. Daca vrei sa dea bine si la noxe o sa trebuiasca sa treci printr-un service dup-aia sa-ti regleze noxele.

Inainte de asta insa trebuie sa te asiguri ca aprinderea e ok: toate fisele sunt in regula, capacul de delco in regula, evident bujiile (astea sunt destul de rezistente de obicei), avansul sa fie bine reglat.
tzutzuletz
asta shi vreau sa imi mearga f bine motorul, nu noxele\
cum pot sa dau de tine?
TiL
0721 275 147
Dupa 10 sunt la lucru, langa Apaca, dimineata si seara prin zona Romana.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.