Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Shadow line e12
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
Mihai_AMD
vreau si eu niste sfaturi cu privire la vopsirea ramelor stopurilor de e12.initial au fost cromate,ca la toate e12-urile,numai la e28 sau facut cu negru-shadow line parca-si eu am facut stopurile rosii,dar ramele astea si cea dintre stopuri lasa de dorit,sunt zgariate rau,cel putin bara aia de crom dintre stopuri are niste broboane urate..cum tot aveam de mult in plan sa la fac negre uite ca acu tot le am date jos .cu ce sa matuiesc ramele inainte de vopsit?cu ce granulatie?
manole74
Trebuie matuite intai cu granulatie ceva mai mare, 2-300, chituite eventual, slefuite mai fin ceva de genul 800(sper sa nu gresesc),primerizate si vopsite mat!
Spor la treaba! smile.gif
316i
300 e prea mare. Da intai cu 400-500 si ultima data cu 1000. Bineinteles cu apa.
io'sŪ
nu ai sa reusesti, lasa-te pagubas..
am incercat eu la BABA toate posibilitatile, cromul ala de la ramele stopurilor e al dreaq de bine pus acolo... pana nu am pus rame de shadow ORIGINALE (care sunt si acum pe masina) trebuia sa le fac din 6 in 6 luni ca tot sarea vopseaua si se vedea cromul

sad.gif
bartro
Mai bine nu folosesti vopsea, dar powder coat, parca stia brown.shark unde se face asa ceva. E mult mai rezistent mechanic.
brown.shark
QUOTE (bartro @ Nov 13 2007, 10:56 PM) *
Mai bine nu folosesti vopsea, dar powder coat, parca stia brown.shark unde se face asa ceva. E mult mai rezistent mechanic.

...chapeau bas...conoiseur... merge si cu vopsea plastifiata (3 componente)
brown.shark
QUOTE (io`s @ Nov 13 2007, 09:59 PM) *
nu ai sa reusesti, lasa-te pagubas..
am incercat eu la BABA toate posibilitatile, cromul ala de la ramele stopurilor e al dreaq de bine pus acolo... pana nu am pus rame de shadow ORIGINALE (care sunt si acum pe masina) trebuia sa le fac din 6 in 6 luni ca tot sarea vopseaua si se vedea cromul

sad.gif

daca le-ai dus la vopsit la "nea mitica"...
n-o lua personal , nu e pt tine , e pt nenea ala care ti-a luat banii si a facut trb prost.
io'sŪ
am facut si eu... a facut si vopsitor de meserie... degeaba, stratul de crom era asa de gros si tare... incat nici smirghelul nu prea se atingea de el
brown.shark
QUOTE (io`s @ Nov 14 2007, 12:00 AM) *
am facut si eu... a facut si vopsitor de meserie... degeaba, stratul de crom era asa de gros si tare... incat nici smirghelul nu prea se atingea de el

daca pe zamac era asa de tare...ia gindeste-te cum erau atunci segmentii cromati ?...aia calitateBMW...sa-i spunem cuiva...

off topic : nici acum nu pricep de ce ai vindut baba...
brown.shark
QUOTE (io`s @ Nov 14 2007, 01:02 AM) *
am impresia ca nu mai e niciuna la nivelul asta in toata tara.. tongue.gif .....sau eu nu stiu sa mai fie
mai stiu un 745i e23, muult mai bine echipat (optiuni) ca BABA dar daca le pui una lg alta intr-o parcare nici n-o vezi p'aia tongue.gif (e si topic despre ea la "seria 7 e23")

sa nu stricam topicul omului, am sa mut ultimile posturi la "B A B A" de la sectiunea "masina mea"

daca poti sa-mi dai si mie ceva detalii despre cealalta...
Mihai_AMD
si vopsa din aia plastifiata unde se gaseste? offff...sa vad azi mia zis cineva ca imi aduce niste stopuri poate le iau ramele de la alea si le las tot cromate...
Mihai_AMD
Hai ca azi in sfarsit mia adus cineva stopuri se e12 si rama din jumate in stare ff buna.am scos doar ramele si am montat dispersoarele mele.acu am intrebare:am stopurile mele care leam facut rosii la fel si semnalele si maine vreau sa le lacui.acu va tr sa le mai matuiesc?mie sa nu se ia lacul rosu
brown.shark
QUOTE (db85amd @ Nov 14 2007, 07:30 PM) *
Hai ca azi in sfarsit mia adus cineva stopuri se e12 si rama din jumate in stare ff buna.am scos doar ramele si am montat dispersoarele mele.acu am intrebare:am stopurile mele care leam facut rosii la fel si semnalele si maine vreau sa le lacui.acu va tr sa le mai matuiesc?mie sa nu se ia lacul rosu

1 . n-ai pregatit suprafetele cum trb
2 . se vop in ambianta fara praf si apa
3 . la ce temp ai vopsit ?
4 . ce-i cu incretiturile alea ?
5 . daca vrei arata-ne spray-ul , o poza fata , o poza mare cu instructiunile vizibile .
6 . trb sa vop fara rame ... wallbash.gif
Mihai_AMD
QUOTE (brown.shark @ Nov 15 2007, 08:46 AM) *
1 . n-ai pregatit suprafetele cum trb
2 . se vop in ambianta fara praf si apa
3 . la ce temp ai vopsit ?
4 . ce-i cu incretiturile alea ?
5 . daca vrei arata-ne spray-ul , o poza fata , o poza mare cu instructiunile vizibile .
6 . trb sa vop fara rame ... wallbash.gif

-pai in ambianta fara praf si apa sa vopsit,erau 20-22 grade afara
-care incretituri?poate asa a iesit poza,in realitate in afara de scrisurile de pe ele pe care nu am vrut sa le tai cu lama sunt super,nu au incretituri si cute,sunt ca sticla ecranului la care privesti acum
-ramele nu leam dat jos ca au suruburile ruginite si sunt stiftuite,probabil cineva a vrut sa le mai desfaca vreodata,si decat sa sparg stopul mai bine leam izolat(cred ca asta ar alege oricine)
-iar spray-ul e cum mia recomandat io's ca a facut la baba,adica duplicolor red transparent
alte nereguli care se dovedesc a fi false mai gasesti?miai zis pe pm ca semnalele din fata arata varza..daca ne vom intalni vreodata o sa te convingi ca sunt "geam" fara "incretituri" si ce mai gasesti tu fara sa iei in calcul si faptul ca pot aparea urme sau pete si incretituri si din cauza pozei
in fine,nush de ce am sarit de la intrebare,am intrebat doar daca se mia matuieste pana in lacuire si tu ai raspuns cu alte nascoceli.e ca si cum mas duce la stomatolog si ma ia ca :"dar matale mergi cam stramb cu piciorul drept,hai sa te verific si acolo"
comisaru
Recomandat ar fi sa matuiesti cu un smirghel cu granulatie f. mica, gen cel care sefoloseste inainte de polish(nu stiu cifre), pentru ca lacul sa faca priza.
Varianta mai simpla ar fi fost sa adaugi in lacul incolor picaturi de vopsea rosie pana ajungea la nuanta dorita si sa aplici in straturi pe suprafata matuita.
Partea buna la stopuri "preparate" este ca le poti polisa si vor arata ca noi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.