QUOTE (brown.shark @ Nov 15 2007, 08:46 AM)

1 . n-ai pregatit suprafetele cum trb
2 . se vop in ambianta fara praf si apa
3 . la ce temp ai vopsit ?
4 . ce-i cu incretiturile alea ?
5 . daca vrei arata-ne spray-ul , o poza fata , o poza mare cu instructiunile vizibile .
6 . trb sa vop fara rame ...

-pai in ambianta fara praf si apa sa vopsit,erau 20-22 grade afara
-care incretituri?poate asa a iesit poza,in realitate in afara de scrisurile de pe ele pe care nu am vrut sa le tai cu lama sunt super,nu au incretituri si cute,sunt ca sticla ecranului la care privesti acum
-ramele nu leam dat jos ca au suruburile ruginite si sunt stiftuite,probabil cineva a vrut sa le mai desfaca vreodata,si decat sa sparg stopul mai bine leam izolat(cred ca asta ar alege oricine)
-iar spray-ul e cum mia recomandat io's ca a facut la baba,adica duplicolor red transparent
alte nereguli care se dovedesc a fi false mai gasesti?miai zis pe pm ca semnalele din fata arata varza..daca ne vom intalni vreodata o sa te convingi ca sunt "geam" fara "incretituri" si ce mai gasesti tu fara sa iei in calcul si faptul ca pot aparea urme sau pete si incretituri si din cauza pozei
in fine,nush de ce am sarit de la intrebare,am intrebat doar daca se mia matuieste pana in lacuire si tu ai raspuns cu alte nascoceli.e ca si cum mas duce la stomatolog si ma ia ca :"dar matale mergi cam stramb cu piciorul drept,hai sa te verific si acolo"