Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E30 coupe cu 4 usi :))
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Mihai_AMD
eram azi prin oras si vad oprit un urs.ca de obicei ma bag in seama cu omu(un tip la vreo 40 ani)..masina era diesel,2.4,si cum ma uitam eu asa pe lg masina mi sa parut un pic cam sifonate contraaripile spate..zic "ati atinso aici un pic vad"..la care omul "a,nu asa am luato,masina a fost in 2 usi initial si fostul propr a taiato si ia pus cealalta jumate cu usi spate de la urs model 91,avea si stopuri mari.in afara de contraaripile putin sifonate..pot sa zic ca nu era nimic in neregula,maisna avea linie bine bine..
ionusunt
mai e unu in bucuresti care a fost cabrio iar propietarul i-a sudat acoperis de cupe .are interior de cabrio cu capacul de acoperis,geam spate de coupe si usi de coupe,insa nu stiu nimic de istoria masinii...oricum sa faci asa cva mi se pare o tampenie...nu are cum sa iasa cum ar trebui sa fie ........
Mihai_AMD
da,chiar ca o tampenie..din start masina nu mai e asa rezistenta la vreun impact din spate si alte inconveniente..
io'sŪ
QUOTE (db85amd @ Nov 12 2007, 07:54 PM) *
eram azi prin oras si vad oprit un urs.ca de obicei ma bag in seama cu omu(un tip la vreo 40 ani)..masina era diesel,2.4,si cum ma uitam eu asa pe lg masina mi sa parut un pic cam sifonate contraaripile spate..zic "ati atinso aici un pic vad"..la care omul "a,nu asa am luato,masina a fost in 2 usi initial si fostul propr a taiato si ia pus cealalta jumate cu usi spate de la urs model 91,avea si stopuri mari.in afara de contraaripile putin sifonate..pot sa zic ca nu era nimic in neregula,maisna avea linie bine bine..

QUOTE (ionusunt @ Nov 12 2007, 08:00 PM) *
mai e unu in bucuresti care a fost cabrio iar propietarul i-a sudat acoperis de cupe .are interior de cabrio cu capacul de acoperis,geam spate de coupe si usi de coupe,insa nu stiu nimic de istoria masinii...oricum sa faci asa cva mi se pare o tampenie...nu are cum sa iasa cum ar trebui sa fie ........

huh.gif blink.gif

ce uameni !!!
ionusunt
QUOTE (io`s @ Nov 12 2007, 11:24 PM) *
huh.gif blink.gif

ce uameni !!!

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

ce-ar fi sa facem si noi o juma de bmw cu juma de mercedes
alegeti voi care sa fie fata si care spatele biggrin.gif eu zic fata de bmw spate de mercedes-se conduce belea si stai bine in spate tongue.gif cha (40).gif
brown.shark
QUOTE (db85amd @ Nov 12 2007, 07:54 PM) *

avea usile de fata de 2 usi sau de 4 usi ?
zi-mi si mie cum sa ma uit cind sint pe linga o masina ca sa pot sa vad contraaripile spate ?
Mihai_AMD
QUOTE (brown.shark @ Nov 13 2007, 10:24 AM) *
avea usile de fata de 2 usi sau de 4 usi ?
zi-mi si mie cum sa ma uit cind sint pe linga o masina ca sa pot sa vad contraaripile spate ?

avea usi de berlina,scurte nu de coupe.
ok,aripile spate atunci.dar nu inteleg de ce erau sifonate ca masina era taiata de la usa fata..in fine
brown.shark
QUOTE (db85amd @ Nov 13 2007, 06:32 PM) *
avea usi de berlina,scurte nu de coupe.
ok,aripile spate atunci.dar nu inteleg de ce erau sifonate ca masina era taiata de la usa fata..in fine

deci dl proprietar ti-a spus o poveste de adormit copii...care jumatate din spate ?...ca era 75%...daca era...nu se accepta schimbare / recarosare pe talon de 2 la 4 usi..doar nu era nebun sa circule cu talon de 2 usi...
bartro
QUOTE (brown.shark @ Nov 13 2007, 11:47 PM) *
doar nu era nebun sa circule cu talon de 2 usi...

Mai sti? Am auzit de unu care circula cu un E3 cu acte de un E12..
Daca este asa de nebun sa faci lipire de masini, gaseste si o solutia cu acte. Poate a luat acte de pe un e30 cu 4 usi si a schimbat nr pe caroserie.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.