Help - Search - Members - Calendar
Full Version: RCA 2006...
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
Ionut
Imi expira rca-ul maine si am gasit cel mai ieftin la BCR Asigurari...pe 6 luni 160ron cu reducere de la 195ron...stie cineva daca e mai ieftin pe undeva?
525da
Bcr Asigurari are al treilea pret ,calculat de la mic la mare,dar inaintea lui Bcr Asig sunt niste companii care nu prea sunt credibile:ABC asigurari si nu mai stiu ce.
Deci,Bcr Asigurari este cea mai ieftina dintre variantele care merita sa fie luate in calcul!
da_joint
mie mi-a expirat de Sambata....
Ionut
QUOTE (jaffar)
cum adica iti expira MIINE ?

pai am avut-o pe 6 luni....defapt expira exact pe 15.12.2005//
adica maine... sad.gif
Ionut
gata stiu dc o am asa....la inceputul anului a inceput sa bata motorul de la cuzineti si de abia 17 ianuarie am dus-o l aservice si atunci am platit asigurarea pe 6 luni.. smile.gif
Azeea
QUOTE (Ionut)
gata stiu dc o am asa....la inceputul anului a inceput sa bata motorul de la cuzineti si de abia 17 ianuarie am dus-o l aservice si atunci am platit asigurarea pe 6 luni.. smile.gif

adica pana pe 17 iulie. si dupa ce o prelungeai, tb sa ajunga pana pe 17 ianuarie....
si eu am patit-o asa cu un nene care mi-a facut asigurarea pe 5 luni de fapt.
Zom
din cate am inteles, acum se poate incheia asigurarea si doar pe ol una sau doua... asa macar am putea depasi "gaura" din buzunare provocata de sarbatori.
Zom
am vorbit cu o prietena care este, printre altele, agent de rca la omniasig, si am rugat-o sa se intereseze ce discount avem in cazul in care ne adunam 10-15-20 de oameni pentru asigurare.
da_joint
QUOTE (barrriton)
am vorbit cu o prietena care este, printre altele, agent de rca la omniasig, si am rugat-o sa se intereseze ce discount avem in cazul in care ne adunam 10-15-20 de oameni pentru asigurare.

...ar fi o chestie ...sa vedem ce pret ne ofera :unibrow:
alex230ro
Degeaba la BCR Asig vad ca are cel mai bun tarif nu vad ce reducere ar face la Omniasig tanti aia sa concureze cu ei,intre timp ma interesez si eu poate gasesc pe cineva la BCR Asigurari :unibrow: .Later edit:am intrebat acum un prieten si maine vorbeste cu o tanti de acolo se pare ca avem ceva sanse biggrin.gif .
florin83
QUOTE (jaffar)
e cum draq aveti voi asigurati d-astea care se termina in mijlocul lunii ? smile.gif mie intotdeauna mi-au facut pina pe 31 decembrie, indiferent cind o plateam.

de anul trecut RCA-ul nu se mai face pana la mijlocul anului si pana la sfarsit ci doar pe un an sau 6 luni de la data incheierii..
Eu de ex am facut-o in august si e valabila pana in februarie 2006.
Ionut
QUOTE (Azeea)
QUOTE (Ionut)

adica pana pe 17 iulie. si dupa ce o prelungeai, tb sa ajunga pana pe 17 ianuarie....
si eu am patit-o asa cu un nene care mi-a facut asigurarea pe 5 luni de fapt.

defapt am fost eu tampit si am facut-o cu o luna mai devreme.... :retard: :crybaby:
florin83
eu am facut-o anul trecut abia in februarie ca am avut masina la hibernat (segmentare) si nu avea rost sa fac asigurarea ca oricum nu foloseam masina..
cc_seat
QUOTE (Ionut)
stie cineva daca e mai ieftin pe undeva?

O fi bun acest link: http://www.asigura.ro/
florin83
Cel mai ieftin intredeva e la ABC asigurari.. oricum nu te deranjeaza la ce ai asigurarea ca nu vei beneficia tu de pe urma ei biggrin.gif
cc_seat
Sau asta: http://www.bursaasigurarilor.ro/Calculator...o_RCA.html?&l=1
Zom
QUOTE (florin83)
Cel mai ieftin intredeva e la ABC asigurari.. oricum nu te deranjeaza la ce ai asigurarea ca nu vei beneficia tu de pe urma ei  :D

atitudine gresita!!!!! :ninja:
da_joint
QUOTE (barrriton)
QUOTE (florin83)
Cel mai ieftin intredeva e la ABC asigurari.. oricum nu te deranjeaza la ce ai asigurarea ca nu vei beneficia tu de pe urma ei  :D

atitudine gresita!!!!! :ninja:

Corect....eu am patito!!!!
INTERCEPTOR
mie imi expira pe 06 04 2006asigurarea si pe 11 04 2006 itp ul .se aduna gramezi:PPla asirom am aflat ca asigurarea o faci cand vrei si din aceaa zi iti este valabila 6 luni.deci nu mai platesti cum era inainte ...super marfa noua chestie
florin83
asa e la toate firmele.. e valabila pe 6 sau 12 luni de la data cand o faci, nu pana la sfarsitul anului cum era inainte...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.