Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar janta de tabla pt E39 pe 17''
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Mihai_AMD
un tovaras cu un e39 ma pus sa ii gasesc si lui o janta de tabla pe 17''-daca exista-sau si 16,stiu eu,are ceva?el are jante pe 17'' si nu are rezerva,iar merge si o rezerva pe 16'' pana la vulcanizare macar?
georgem
Merge si de 16 pe rezerva, numai ca ar fi bine ca diametrul rotii sa fie acelasi. De exemplu daca pe 17 are 235/45/17, pe 16 ar fi 225/55/16 sau 205/60/16. Sau pe 15, 205/65/15 sau 225/60/15. Cam astea sunt cele mai intalnite dimensiuni la E34 si E39.
Multe dintre masinile noi vin cu (sau au printre optiuni) roata de rezerva mult mai ingusta decat cea normala ca sa nu ocupe spatiu.
io'sŪ
nu cred ca o sa gasesti ft repede janta de otel pe 17......
Mihai_AMD
QUOTE (io`s @ Nov 11 2007, 01:47 AM) *
nu cred ca o sa gasesti ft repede janta de otel pe 17......

sau macar pe 16'' cum a zis georgem...tovarasu asta al meu nu are deloc rezerva si in fiecare weekend pleaca in tara,ce curaj pe el...daca-i mergea ii dadeam eu una pe 14'' decat sa stea in vreo noapte lg masina
TiL
Am vazut dimineata un E60 cu rezerva pe spate. M-a mirat diametrul mare, probabil 16-17" si balonul mic. N-am vazut sa citesc, dar cred ca era ceva 175-185/60
io'sŪ
da, exista asemenea roti de rezerva la BMW modelele mai noi, sunt acelea inguste (provizorii, max 80km/h), nu vin masinile echipate cu ele fiindca sunt echipate cu pneuri run flat, insa exista otiunea de a cumpara de la dealerul BMW
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.