acum nu stiu daca se merita(pt cel cu ursu ma refer )sa fac schimb cu cineva dupa cum am mentionat la numele topicului un e34 pe un e30 daca e cineva interesat sa posteze aici.
TiL
Nov 8 2007, 01:56 PM
Dar nici macar n-ai pretentii... 24V
iMAGiNE
Nov 9 2007, 12:26 AM
Til pls la comenturile mele sa nu te mai aud....din prima zi cand am facut primul post mi-am dat seama ca este antipatic asa ca te rog frumos sa ma lasi in pace,nu ma vezi nu te vad,sper sa fim intelesi de acum nu am chef de injuraturi sau altele te rog cu frumosu'
georgem
Nov 9 2007, 07:27 AM
Ai grija ca ai depasit masura cu postul asta... Ai gresit omul si nu ai inteles tonul lui ironic.
xox
Nov 9 2007, 07:48 AM
TiL a facut o gluma, pentru ca nu stiu de vreun motor cu 24v pus pe urs din fabrica. Deci cam trebuie sa fie unul schimbat.
Stii vorba aia, radem, glumim, dar nu parasim incinta. Ne place si noua sa radem, sa ne mai relaxem, n-ai de ce sa te superi.
TiL
Nov 9 2007, 04:25 PM
Antipatic, recunosc ca pot fi. Totusi, e ultimul loc in care ma asteptam la o reactie agresiva... no comment.
316i
Nov 9 2007, 06:30 PM
Acum nu va luati jucariile si plecati.
iMAGiNE
Nov 10 2007, 12:34 AM
hmmm inseamna ca este cu 12V asa am auzit nu stiu cu ce motoare a fost echipat ursu,deci puteai sa-mi zici asta de la inceput nu cu panarama ta asa mi-ai mai facut si la alt topic si faza inca ramane valabile,pur si simplu vreau sa ma lasi in pace ms de intelegere
io'sŪ
Nov 10 2007, 01:20 AM
TIL, te rog frumos.. nu mai supara lumea, da! )
tocmai TIL??
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.