Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cleme plastic usa e28
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Mihai_AMD
Stiu ca a mai fost un topic cu treba asta,stiti la usile de e12/e28 si nu numai la clemariere exista caciulitele alea de plastic care au rol la inchiderea mai buna a usii.4 e12 si 1 e28 miau trecut prin mana pana acu dar la toate erau ori rupte ori sau rupt in timp.se gasesc noi,stie cineva?sau merge de la e23 sau e30?
TiL
Mai era un topic pe tema asta (nu-l gasesc acum, era deschis de nmg), in urma lui am comandat vreo 16 plastice de-stea la 7 ron bucata, daca-mi amintesc bine.

Vezi ca cipi_ydg a luat aseara un E28 si am vazut ca avea cel putin un plastic bun. Merge de la E12, E28, E23 si de la alti rechini. CHiar si de la Interceptor.
Mihai_AMD
QUOTE (TiL @ Nov 8 2007, 02:33 PM) *
Mai era un topic pe tema asta (nu-l gasesc acum, era deschis de nmg), in urma lui am comandat vreo 16 plastice de-stea la 7 ron bucata, daca-mi amintesc bine.

Vezi ca cipi_ydg a luat aseara un E28 si am vazut ca avea cel putin un plastic bun. Merge de la E12, E28, E23 si de la alti rechini. CHiar si de la Interceptor.

e atunci daca merge de la e23 am de unde gasi,stiu niste usi de e23 la un tip
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.