Help - Search - Members - Calendar
Full Version: VAND BMW e34 (2.5 24v - 192cp)
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
antonio_kid
Click to view attachmentOptiuni
-clima
-abs
-full piele plus incalzire in scaune(lipsesc butoanele dar se poate vedea ca sistemul exista)
-jante 17 , gume noi bridgestone Eagle F1
-consumabile schimbate recent
-xenoane pe faza scurta
-full servo
-inchidere centralizata ...
ETC ARE OPTIUNi CEl mai bine este de vazut:)!
pret 4200E.Masina este alba.
Nr. de contact 0729853898 / 0766721885 pentru poze luam legatura:)!
antonio_kid
UP
Masina are 235000km
si e din 1990
am uitat sa mentionez biggrin.gif!
Apple
pe o roata/punte 235?

PS: jantele sunt frumoase... in rest nu ma pronunt... biggrin.gif
antonio_kid
QUOTE (Apple @ Nov 7 2007, 03:46 PM) *
pe o roata/punte 235?

PS: jantele sunt frumoase... in rest nu ma pronunt... biggrin.gif

nush ce spui tu acolo biggrin.gif.happy.gif wink.gif) , daca vrei vino sa o vezi biggrin.gif ....
Apple
masina aia o tot vedeam prin berceni, pe bacalbasa, prin zona aia oricum... uneori imi si ocupa locul de parcare... biggrin.gif
Nu prea cred masini din 90 cu sub 280-290.000 km la bord... no offence biggrin.gif
antonio_kid
QUOTE (Apple @ Nov 10 2007, 06:32 PM) *
masina aia o tot vedeam prin berceni, pe bacalbasa, prin zona aia oricum... uneori imi si ocupa locul de parcare... biggrin.gif
Nu prea cred masini din 90 cu sub 280-290.000 km la bord... no offence biggrin.gif

Ba sunt , masina a fost adusa din cate am inteles acum max 10 ani cred , din germania , si a fost inscrisa cu acte in regula aici , masina e alu unchimiu , daia o vedeai prin berceni:)!Dar am luat-o io de la el smile.gif!Crede-ma ca nu am nici o nevoie , nu sunt mecanic sau dastea sa stau pt cativa km sa dau ala in spate ... si inafara de asta doar pasionatii sau cunoascatorii cumpara o astfel de masina , un pushtan cu arfe isi ia un golf 4 la banii astia sau cine stie ce "ibiZda"etc. ma intelegi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.