Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Discutii sonde
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
butcky
QUOTE (synkro @ Nov 2 2007, 07:12 PM) *
in vara bucuresti-constanta la dus am mers un pic mai tare.. 11; la intoarcere, f aglomerat, mers constant cam 110-120 ... 8,5 biggrin.gif

Si eu cum am consumat cu ix-ul peste 120 litri Buc - Neptun si retur. huh.gif

Synkro, cum facem sa iau si eu sondele alea? Ca ramasese sa le iau cand ai cumparat motorul. Nu pot sa folosesc ceasurile VDO sad.gif
io'sŪ
QUOTE (butcky @ Nov 3 2007, 01:57 AM) *
Si eu cum am consumat cu ix-ul peste 120 litri Buc - Neptun si retur. huh.gif

adica in ~600 km tu ai consumat 120 l benzina????? blink.gif ohmy.gif adica ai reusit consum de ~20%?????..... nici nu cred ca mergea bine masina cu astfel de consum , la drum
ai mers doar cu viteza 1a si a2a? laugh.gif laugh.gif

ohmy.gif
ohmy.gif
ohmy.gif

scuze de OT pe acest topic!
synkro
QUOTE (butcky @ Nov 3 2007, 01:57 AM) *
Synkro, cum facem sa iau si eu sondele alea? Ca ramasese sa le iau cand ai cumparat motorul. Nu pot sa folosesc ceasurile VDO sad.gif

imi pare rau, nu stiu ce ai stabilit tu inainte sa iau motorul, insa cu mine nu ai vorbit nimic legat de nici o sonda.
butcky
Silviu, Azeea si Florica stiau de sonda. Nu pot sa cred ca tu nu stiai. Deci sa inteleg ca ai luat motorul si nu te mai intereseaza?
synkro
QUOTE (butcky @ Nov 4 2007, 10:38 PM) *
Silviu, Azeea si Florica stiau de sonda. Nu pot sa cred ca tu nu stiai. Deci sa inteleg ca ai luat motorul si nu te mai intereseaza?

din momentul in care am platit motorul, nu mai era nici al lui silviu, nici al lui azeea sau florica.
cum ar fi acum sa ma duc la service sa dau jos de pe motor nu stiu ce sonda, ca vii tu dupa juma de an sa zici ca asa ai stabiliot cu fostul proprietar? mai ales ca mai e si de vanzare. mai bine mai asteapta un pic, si du-te la cel care va cumpara masina sa-i ceri sonda, ca doar asa ramasese laugh.gif

silviu nu a specificat nimic de nici o sonda, nu a zis ca pastreaza ceva de pe masina, iar cu azeea m-am inteles f bine si civilizat ca eu iau ce tine de motor, restul ii apartine.
eu am luat motorul, as is, noi doi nu am avut vreo intelegere sau legatura in toata afacerea asta
io'sŪ
poate faceti alt topic pt discutiile astea, sau folositi PM

corect?
butcky
Sondele nu au nici o legatura cu motorul. Sondele au fost puse separat de Silviu special pentru ceasurile VDO. Stai linistit. Ia-ti sondele si bucura-te de ele si de banalul tau e36 cu motor de M3. Titlul anuntului trebuia sa fie: VAND e36 CU MOTOR DE M3 ang (1).gif
io'sŪ
QUOTE (io`s @ Nov 5 2007, 04:05 PM) *
poate faceti alt topic pt discutiile astea, sau folositi PM

sa incepem sanctionari sau posturi sterse fara preaviz?
VA ROG CONTINUATI DISCUTIA ASTA PE PM
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.