Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vand jenti+cauciucuri 18'
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
nycus
jenti originale bmw 18',pe ele scrie M,cauciucuri good year 245/40/18'
se vand cu tot cu cauciucuri
Ciupanezu
Jantele tale sunt jante replica nu originale. Un set de astfel de jante originale costa in jur de 3000 de euro daca nu mai mult.

Pretul de nou al unor jante replica de M5 E60 pe 18 este de 600 euro asa ca fa un pret avand acest lucru in vedere.
nycus
QUOTE (Ciupanezu @ Nov 1 2007, 10:19 AM) *
Jantele tale sunt jante replica nu originale. Un set de astfel de jante originale costa in jur de 3000 de euro daca nu mai mult.

Pretul de nou al unor jante replica de M5 E60 pe 18 este de 600 euro asa ca fa un pret avand acest lucru in vedere.

de unde stii ca nu sunt originale?,vrei sa cumperi ieftin de faci preturi,eu nu am pus nici un pret,totul se discuta avand in vedere ca le dau cu tot cu gume,care un cauciuc la dimensiunile astea cred ca stii ca cel mai ieftin este 200E(nou)
merci ptr sfat?!?
florin83
daca ai pune si un pret..huh.gif
nycus
QUOTE (florin83 @ Nov 1 2007, 12:11 PM) *
daca ai pune si un pret..huh.gif

1000E,cu cauciucuri,discutabil
Ciupanezu
QUOTE (nycus @ Nov 1 2007, 12:02 PM) *
de unde stii ca nu sunt originale?,vrei sa cumperi ieftin de faci preturi,eu nu am pus nici un pret,totul se discuta avand in vedere ca le dau cu tot cu gume,care un cauciuc la dimensiunile astea cred ca stii ca cel mai ieftin este 200E(nou)
merci ptr sfat?!?

Pai frate daca sunt originale, te rog posteaza niste poze cu seriile de pe jante, ca sa se vada de cine sunt facute si daca sunt originale.
nycus
QUOTE (Ciupanezu @ Nov 1 2007, 03:55 PM) *
Pai frate daca sunt originale, te rog posteaza niste poze cu seriile de pe jante, ca sa se vada de cine sunt facute si daca sunt originale.

Ce serii? laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif ,serii de care?(cum stiu daca e seria de la original sau seria de contrafacut,lumineaza-ne),si cele contrafacute au serii,jentile au niste simple serii de lot:(NU STIM DACA E LOT DE REPLICA SAU DE ORIGINAL),rezistenta,greutate,codul materialului,circomferinta si diametrul
trebuie sa te pricepi sa-ti dai seama daca sunt originale sau nu.Eu le am din germania,si atat.Pe nici o geanta nu am vazut scris "MADE IN TURKIE",asa ca......sau poate scrie pe vreuna"REPLICA" laugh.gif laugh.gif laugh.gif
D.R.G
Nu te supara am si eu o intrebare ,ce J si ET au ?
nycus
QUOTE (D.R.G @ Nov 1 2007, 05:43 PM) *
Nu te supara am si eu o intrebare ,ce J si ET au ?

Nu am de ce sa ma supar,maine am sa dau una jos de pe masina si am sa iau toate datele si o sa le postez
Ciupanezu
QUOTE (nycus @ Nov 1 2007, 05:39 PM) *
Ce serii? laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif ,serii de care?(cum stiu daca e seria de la original sau seria de contrafacut,lumineaza-ne),si cele contrafacute au serii,jentile au niste simple serii de lot:(NU STIM DACA E LOT DE REPLICA SAU DE ORIGINAL),rezistenta,greutate,codul materialului,circomferinta si diametrul
trebuie sa te pricepi sa-ti dai seama daca sunt originale sau nu.Eu le am din germania,si atat.Pe nici o geanta nu am vazut scris "MADE IN TURKIE",asa ca......sau poate scrie pe vreuna"REPLICA" laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Pe o janta originala sunt niste coduri dupa care iti dai seama in ce tara sunt facute, in ce luna si an, si exista si un marcaj al producatorului. De exemplu majoritatea jantelor BMW sunt facute de BBS caz in care exista marcaj cu BBS pe ele.
Aceste marcaje sunt pe interiorul jantei.
Daca nu are marcaje sunt clar replici.
Nu trebuie sa te pricepi deloc ca sa iti dai seama daca sunt replici sau nu, trebuie doar sa stii sa citesti.
Nu stiu ce pui laugh.gif laugh.gif laugh.gif atata ca e clar ca nu prea ai vazut jante originale BMW prea des..
TiL
Ba da, trebuie sa fi vazut omul macar de-alea de tabla.
Ciupanezule, cred ca ne-am lamurit ca nu-s originale (dupa pret dar si dupa o privire mai atenta la poza), nu e prima data cand apare un astfel de anunt aici.

nycus, nu cred ca ai sanse sa dai aici niste roti doar pentru ca "scrie M pe ele" si pentru ca eu o emblema BMW in butuc. Mai bine povesteste-ne cat de bune sunt cauciucurile de pe ele si cat de putin zgaraiate sunt jantele.
nycus
QUOTE (TiL @ Nov 1 2007, 07:15 PM) *
Ba da, trebuie sa fi vazut omul macar de-alea de tabla.Ciupanezule, cred ca ne-am lamurit ca nu-s originale (dupa pret dar si dupa o privire mai atenta la poza), nu e prima data cand apare un astfel de anunt aici.nycus, nu cred ca ai sanse sa dai aici niste roti doar pentru ca "scrie M pe ele" si pentru ca eu o emblema BMW in butuc. Mai bine povesteste-ne cat de bune sunt cauciucurile de pe ele si cat de putin zgaraiate sunt jantele.
merci baieti,baieti de treaba.......intradevar sunt replici de la BBS laugh.gif ,bune si alea de tabla la rezerva cool.gif Morala:vulpea unde nu ajunge ,zice ca pute,nu sunte-ti primii.Le-am dat azi,asa ca nu mai va agitati,defapt sunt constient ca pretul lor era mai mare dar am altele noi biggrin.gif
QUOTE (Ciupanezu @ Nov 1 2007, 06:55 PM) *
Pe o janta originala sunt niste coduri dupa care iti dai seama in ce tara sunt facute, in ce luna si an, si exista si un marcaj al producatorului. De exemplu majoritatea jantelor BMW sunt facute de BBS caz in care exista marcaj cu BBS pe ele. Aceste marcaje sunt pe interiorul jantei.Daca nu are marcaje sunt clar replici.Nu trebuie sa te pricepi deloc ca sa iti dai seama daca sunt replici sau nu, trebuie doar sa stii sa citesti.Nu stiu ce pui laugh.gif laugh.gif laugh.gif atata ca e clar ca nu prea ai vazut jante originale BMW prea des..
merci baieti,baieti de treaba.......intradevar sunt replici de la BBS laugh.gif ,bune si alea de tabla la rezerva cool.gif Morala:vulpea unde nu ajunge ,zice ca pute,nu sunte-ti primii.Le-am dat azi,asa ca nu mai va agitati,defapt sunt constient ca pretul lor era mai mare dar am altele noi biggrin.gif
Ciupanezu
Vorba era de fapt: "cand vulpea nu ajunge la struguri zice ca sunt acri". Aici nu e cazul te asigur. E de fapt o tentativa esuata de vrajeala.
io'sŪ
nu mai faceti atata caz ca ba sunt originale, ba sunt replici... pretu-i mare.. pretu-i mic.... etc
omul e dator sa ceara, cine vrea sa cumpere verifica daca intradevar sunt OEM apoi da banii pe ele, corect? sau face o oferta pt replici si daca tine .. e ok
la un moment dat , vl20sas avea de vanzare un set de jante ORIGINALE 19'' chiar de ///M5 e60, cerea pe ele undeva sub 1000E... cum vi se pare pretul?

asa ca...

daca tot le-ai vandut, se poate inchide topicul?

edit:
modelul asta de jante pt ///M5 e60 nici nu s-au fabricat pe 18''...... numai 19''

wink.gif
nycus
closed
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.