QUOTE (TiL @ Nov 1 2007, 07:15 PM)

Ba da, trebuie sa fi vazut omul macar de-alea de tabla.Ciupanezule, cred ca ne-am lamurit ca nu-s originale (dupa pret dar si dupa o privire mai atenta la poza), nu e prima data cand apare un astfel de anunt aici.nycus, nu cred ca ai sanse sa dai aici niste roti doar pentru ca "scrie M pe ele" si pentru ca eu o emblema BMW in butuc. Mai bine povesteste-ne cat de bune sunt cauciucurile de pe ele si cat de putin zgaraiate sunt jantele.
merci baieti,baieti de treaba.......intradevar sunt replici de la BBS

,bune si alea de tabla la rezerva

Morala:vulpea unde nu ajunge ,zice ca pute,nu sunte-ti primii.Le-am dat azi,asa ca nu mai va agitati,defapt sunt constient ca pretul lor era mai mare dar am altele noi

QUOTE (Ciupanezu @ Nov 1 2007, 06:55 PM)

Pe o janta originala sunt niste coduri dupa care iti dai seama in ce tara sunt facute, in ce luna si an, si exista si un marcaj al producatorului. De exemplu majoritatea jantelor BMW sunt facute de BBS caz in care exista marcaj cu BBS pe ele. Aceste marcaje sunt pe interiorul jantei.Daca nu are marcaje sunt clar replici.Nu trebuie sa te pricepi deloc ca sa iti dai seama daca sunt replici sau nu, trebuie doar sa stii sa citesti.Nu stiu ce pui

atata ca e clar ca nu prea ai vazut jante originale BMW prea des..
merci baieti,baieti de treaba.......intradevar sunt replici de la BBS

,bune si alea de tabla la rezerva

Morala:vulpea unde nu ajunge ,zice ca pute,nu sunte-ti primii.Le-am dat azi,asa ca nu mai va agitati,defapt sunt constient ca pretul lor era mai mare dar am altele noi