Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E46 325i coupe
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
RedCap
Dupa mult timp pierdut pe forumuri si cautari pe net mi-am luat masina mult visata. smile.gif

325 CI Coupe, 2003, facelift.

dotari :

-cd player
-tapiserie mixta
-scaune sport cu reglaj electric si memorie pentru scaunul soferului
-pachet oglinzi (electrice, incalzite, rabatabile electric si heliomate)
-oglinda interioara heliomata
-trapa
-perdeluta spate
-volan M
-suspensie sport
-senzor de ploaie si de lumini
-spalator faruri

Si daca mai o avea ceva si am uitat eu... aia e.
Mihaela D.
Superb. Sa ai noroc de ea si sa o stapanesti sanatos!!!!!!!!!
RedCap
Multam... tre sa ii pun xenon, comenzi de volan si jante M135 iar jantele actuale sa le incalt cu anvelope de iarna.

P.S. Sunt vechi pozele ca intre timp i-am pus si cotiera fata si inele cromate de bord. rolleyes.gif
Mihaela D.
QUOTE (RedCap @ Oct 31 2007, 05:20 PM) *
P.S. Sunt vechi pozele ca intre timp i-am pus si cotiera fata si inele cromate de bord. rolleyes.gif

Mi-am dat seama, dupa numere. biggrin.gif
io'sŪ
ft misto masina, s-o stapanesti sanatos si la cati mai multi km fara incidente wink.gif

neaparat macar roti sa-i pui (nu ca acum nu ar avea, dar nu prea se potrivesc pe acest coupe)

ce ciudat mi se pare volanul ///M fara comenzi sad.gif
RedCap
Am pus eu demult ochii pe rotile astea acum sa vad si cand ajung in Germania sa mi le aduc. smile.gif
io'sŪ
de ce neaparat din .de, pe aici nu gasesti?
RedCap
Simplu, le iau cu totul de acolo jante + pneuri noi iar pretul zic eu ca e ok. Esti de alta parere ?
io'sŪ
QUOTE (RedCap @ Oct 31 2007, 05:40 PM) *
Simplu, le iau cu totul de acolo jante + pneuri noi iar pretul zic eu ca e ok. Esti de alta parere ?

ai adaugat si drumul pana acolo??? doar daca te duci cu alta treaba sa-ti convina, altfel....
uite, eu caut cu disperare AcS typeIII si nu gasesc decat acolo, nu m-as duce niciodata doar pt un set de jante, nu renteaza!
RedCap
Pai oricum daca ma duc, ma duc si sa ma plimb doar nu m-oi duce de nebun doar pentru niste roti de masina ca asa as putea da cuiva care tot face Germania bani sa mi le aduca. biggrin.gif Alte idei mai ai de pus in aplicare ? Parca mi-as pune si un mp3 player.... hmmm... smile.gif
io'sŪ
MP3 am vazut de vanzare pe "celalat" forum, HU BMW OEM, cauta acolo
haristeas51
sa te bucuri de ea smile.gif.
cel mai mult imi place culoarea wub.gif
Mihai_AMD
sa o stapanesti sanatos
BBo
QUOTE (RedCap @ Oct 31 2007, 05:20 PM) *
Multam... tre sa ii pun xenon, comenzi de volan si jante M135 iar jantele actuale sa le incalt cu anvelope de iarna.

unsure.gif Stiam ca farurile cu lupa se pun doar in cazurile in care masina are si xenon. Tu vrei sa spui ca ai becuri halogen, desi ai faruri cu lupa ?
Sorin
foarte frumoasa si sa te bucuri de ea .... coupe verde nu prea vezi in ziua de azi asa de multe
RedCap
QUOTE (BBo @ Oct 31 2007, 10:22 PM) *
unsure.gif Stiam ca farurile cu lupa se pun doar in cazurile in care masina are si xenon. Tu vrei sa spui ca ai becuri halogen, desi ai faruri cu lupa ?

Exact... pe E46 Coupe cu facelift s-au pus lupe la faruri din fabrica, chiar daca nu aveau xenon... deci am halogen iar farurile sunt cu lupa. smile.gif Nu te lua dupa spalatorul de faruri mai bine uita-te ca am comanda de reglare a inaltimii farurilor pe care nu ar fi trebuit sa o am daca aveam xenon de fabrica. smile.gif
BBo
Mda, o decizie cel putin interesanta a celor de la BMW. Nu pot sa inteleg de ce au optat pentru o astfel de varianta...

unsure.gif
RedCap
Habar n-am dar ti-am zis care e faza cu lupele...

Multam oameni buni de urari si ma bucur ca va place masina mea. cool.gif
Ciupanezu
Foarte frumoasa masina! S-o conduci cu placere!
Ti-ai reparat masina dupa ce ai dat peste biciclist?
BBo
QUOTE (Ciupanezu @ Nov 1 2007, 10:22 AM) *
Ti-ai reparat masina dupa ce ai dat peste biciclist?

Ouch !
O bijuterie ca aia si ai busit-o deja ? fight (12).gif
butcky
Tare rau! Imi place!
Cat te-a costat masina cu tot cu inmatriculare?
RedCap
In jur de 18 mii a fost daca nu ma inseala memoria cu tot cu taxa, drum si bla bla.
RedCap
Ciupanezu una e sa atingi un biciclist ca sa zic asa si alta e sa dai peste el eventual sa il faci KO. Mai intreaba-l pe sifonarul care ti-a spus asta cum a fost de fapt ca se pare ca esti prost informat. mellow.gif
georgem
RedCap si Ciupanezu, aveti grija sa nu va luati la cearta pe acest topic mad.gif
RedCap
Departe de mine gandul asta, eu tot ce am facut a fost sa imi prezint masina.
Tytus
Sa-ti traiasca masina cool.gif
si biciclistu biggrin.gif
xox
QUOTE (Tytus @ Nov 1 2007, 02:54 PM) *
Sa-ti traiasca masina cool.gif
si biciclistu biggrin.gif

True thumbup.gif
batz
FT tare masina.bravo! in sfarsit mai e un e46coupe p forum:D
p.s. te urasc ca ai trapa fnd (7).gif laugh.gif
81DMC77
Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea. In rest nu mai am cuvinte. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
alex230ro
foarte frumoasa.
RedCap
QUOTE (batz @ Nov 2 2007, 06:55 AM) *
FT tare masina.bravo! in sfarsit mai e un e46coupe p forum:D
p.s. te urasc ca ai trapa fnd (7).gif laugh.gif

Merci si a ta e misto si ai jantele pe care le-as fi vrut eu odinioara. biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.