Help - Search - Members - Calendar
Full Version: e30 de germania
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
flo320
Masina e full option are scaune incalzite,piele,4 geamuri electrice,abs,servo,Motor 2000 motronic.masina e din 1990 si are 148k.Merita sa dau 2000 euro pe ia?
E super intretinuta si nu a fost accidentata.Si are si clima care merge
io'sŪ
eu zic ca e cam mult, la banii astia gasesti si e36 similar si cred ca te costa mai putin inscrisul, dar daca tu vrei.....
butcky
Si mie mi se pare mult pentru oricare din variante: dezmembrare sau inmatriculare
flo320
Eu o vreau pt piese.Masina e impecabila din toate punctele de vedere.Si va asigur eu k nu gasesti nimic sub 1000 euro in germania sa poti lua multe de pe ia.Asta mi l-a recomandat un var,care mi-a recomandat si ursu meu cand l-am adus in 98
Adrian Pintea
Mergi in targurile din Frankfurt si in nord in Hamburg la 5-600 gasesti in stare foarte buna ursi...bine ca ele au pret pe ele in jur de 900-1000 dar la nemti totul e negociabil...cu drum cu tot cu benzina si cu numere de germania pe o luna ajungi la 1000 cu ea acasa
iulian325
daca ai mai multe detalii pune aici
flo320
Eu nu stiu dak gasesti masina ca asta la 1000 euro cu tot ce are pe ia.Numai o tapiterie tin piele si scaunele incalzite fac 500-600 euro plus clima(nu este ac)fac 200-300.bineinteles neamtu o lasa la 1700 cu toate taxele
butcky
Tot e mult! Nu merita banii!
Cu ce te incalzeste ca are o tapiserie de biele obosita de atatia ani. Nu are caune sport si la cea mai mica curba zbori dintr-o parte in alta. Acele optiuni le poti cumpara separat si nu ajungi la suma aia.
florin83
e prima pe care o vad cu cotiere smile.gif
ce clima are? nu stiam sa existe asa ceva pe e30 huh.gif
316i
Interiorul face cam 400 de euro (fete de usi, banchete, scaune, console, torpedou,cartonul de sub volan) incluzand scaunele incalzite. Apropos, merg? Nu te bucura pana nu le probezi. smile.gif
A/C-ul (nu exista "clima" pe e30) e 250 de euro si lista continua.
2000 de euro e mult. 1500-1700 mai merge...
flo320
tot ce are masina pe ea e functional 100%.Si neamtu vrea 1500,cu tot cu acte+asig+nr cam 1700
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.