QUOTE (316i @ Oct 25 2007, 11:28 AM)

Zo, pe M3 e46 caprio rotile OEM pe 17 (Competition package) erau 7.5Jx17
ET25 pe spate si
pe fatza 7.5Jx17 ET47.
Deci ET-ul care ti l-a spus omul e corect si nu e nici o problema, vor merge foarte bine.

QUOTE (316i @ Oct 25 2007, 10:56 PM)

Pai dooh,
ca sa stea mai inafara pe spate si mai inauntru pe fatza? E em totusi, la asta nu mai e vorba doar de fitze.

Eu ti-am dat dimensiunile la singurele jante pe 17 care s-au pus pe M3 E46 cabrio. M3 simplu, nu CSL ca sa aiba aripile mai nu stiu cum.
Diferenta intre ET25 si ET15 e de 1cm. Nu e nici o problema de la 1cm. Daca era ET0 puteai sa-ti pui niste probleme.

deci: ca o janta sa stea mai in afara, trebuie
ETul sa fie cat mai mic, in cazul in care setul de jante este diferit ca latime fata/spate e clar ca ETul celor pt spate trebuie
sa fie o idee mai mare astfel compensand cu latimea mai mare dand astfel
si aspect estetic masinii,
avand pe fata ET47 janta v-a sta putin cam in interior (sau normal) * iar daca pe spate este ET25 si janta e si mai lata ca cea de pe fata...... masina v-a arata ca un tractor sau chiar daca nu e mai lata, diferenta fata spate v-a fi de 22mm/parte ceea ce inseamna muult de tot
* eu acum am pe masina 8X17 ET35 si mi se pare ca stau in interior rotile, la ET47 cu 7,5x17 rotile stau cu muult mai in interior ca la mine

atasez si o poza, dupa parerea mea e posibil si estetic si mecanic ca ETul (in cazul rotilor mele) sa fie cu 10mm mai mic
Click to view attachmentQUOTE (Sorin @ Oct 26 2007, 12:11 AM)

Stiu un caz in care si-a pus un client roti de m3 pe un coupe si ii atingeau pe spate.Ai grija ca m3-ul are aripile altfel evazate si geometria suspensiei este total diferita Jantele mele sunt 18x9j cu et35 235/40. Cum am acum pe masina, pe spate sunt la limita.
sorin, stiu ca sunt diferente de caroserie de la un M3 e46 la un e46 sedan/coupe dar sper ca aceste jante fiind pe 17 si nu pe 18 sa le pot pacali
inca tot astept pozele alea, mi-a scris ala ca pana in wk nu are timp sa faca poze