Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Intrebare
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
Mihai_AMD
Am o intrebare care ma freaca de mult timp.de ce la modelele e21,e12,e28 si e23,poate si altele dar la astea am vazut sigur care au geam el pe fata au dopul acela in panou?sa numi spuneti ca astupa gaura unde venea manivela de geam ca nu are cum,aia vine mai sus pe unde am indemnat eu,ca nu avea cum sa fie acolo ca intra in buzunaru de pe usa nu mai zic ca nu aveai cum sa bagi mana sa dai de ea
off topic:copyright manole74
brown.shark
QUOTE (db85amd @ Oct 22 2007, 09:44 AM) *
Am o intrebare care ma freaca de mult timp.de ce la modelele e21,e12,e28 si e23,poate si altele dar la astea am vazut sigur care au geam el pe fata au dopul acela in panou?sa numi spuneti ca astupa gaura unde venea manivela de geam ca nu are cum,aia vine mai sus pe unde am indemnat eu,ca nu avea cum sa fie acolo ca intra in buzunaru de pe usa nu mai zic ca nu aveai cum sa bagi mana sa dai de ea
off topic:copyright manole74

cind se vinde masina cu geamuri el de noua se livreaza o cheie speciala cu un adaptor de plastic care se fixeaza in gaura din tapiterie sa poti inchide manual geamurile daca ai ramas fara curent la masina . adica NEMTI...
bartro
QUOTE (brown.shark @ Oct 22 2007, 10:08 AM) *
cind se vinde masina cu geamuri el de noua se livreaza o cheie speciala cu un adaptor de plastic care se fixeaza in gaura din tapiterie sa poti inchide manual geamurile daca ai ramas fara curent la masina . adica NEMTI...

Iata ca asta nu stiam, credeam ca erau dopuri de ascuns gaura. Nu m-am gandit ca sunt si pe alt loc. Deci daca cazi cu masina in apa si nu iti mai deschid geamuri nici usi teoretic mai ai o scapare. Sa nu pierzi cheie, atat...
io'sŪ
QUOTE (brown.shark @ Oct 22 2007, 10:08 AM) *

thumbup.gif

.. cu toate ca eu am incercat de cateva ori sa vad daca e adevarat si nu am reusit, cheia speciala e un torx parca wink.gif
TiL
Si eu eram convins ca gaura aia e in locul manivelei de la manuale... pana asta vara cand am pus usa cu manual in locul usii cu geam electric. Am fost nevoit sa dau o gaurica in tapiserie ca sa pot pune manivela. Atunci am tras concluzia ca trebuie sa fi existat o cheie speciala de la producator care sa te scoata dintr-un eventual rahat. As vrea si eu o cheie de-aia ca stau cu morcov, macaraua mea e cam obosita.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.