Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar surub :)
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Mihai_AMD
Cumpar surub si..cum sai zic...teava aia cu cap care intra pe surub,de la o caseta de servo de e12/e21 si poate e23,cred ca furtunele si surubele sunt la fel,eu am surub de la e28 si e un pic mai subtire.cel putin asta unde intra furtunu dinspre borcan,la celalalt sa potrivit de la e28.Cine cunoaste stie despre ce e vb si ce imi tr..automat cu surubul un pic mai gros creste si diamtrul la urechea aia de la teava aia..pana laurma se face la strung asa ceva dar poate gasesc original..asta ca sa imi pun si eu la munca caseta cu servo de la interceptor biggrin.gif
316i
Comanda-l nou... huh.gif
Mihai_AMD
da,o sa ma duc maine la pitesti sa vad daca aduce asa ceva nou pt e12..
bartro
QUOTE (db85amd @ Oct 15 2007, 02:21 PM) *
da,o sa ma duc maine la pitesti sa vad daca aduce asa ceva nou pt e12..

Aduc, adica, mai am luat pentru masina mea piese noua aici in Bucuresti. Mai greu, trebuie convins fiecare data vanzator ca existe masina si ca BMW inca tine piese pe stoc, dar aduc.
Mihai_AMD
am intrebat azi pe la pitesti de surubu ala,nu au gasit nici macar furtunele de la caseta de e12..o sa imi faca cineva la un strung..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.