Help - Search - Members - Calendar
Full Version: schimb de ulei la un motor
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
iMAGiNE
salut as mai avea si eu o intrebare vreau sa fac schimbul de ulei la un motor de 2.4 diesel 6 cilindrii,cred ca este de urs motorul sau de 5-ar ce ulei imi recomandati??? eu am avut in el 10w-40 huh.gif sau trebuia altu? vad ca unii baieti au bagat 15w-40!
Deci care este redomandat 15w-40 sau 10w-40?
INTERCEPTOR
tine cont ca vine iarna iar uleiul o sa fie mult mai vascos la rece.daca iti merge bine mot nu fumega si nu consuma ulei 10 40
enculescusorin
QUOTE (iMAGiNE @ Oct 12 2007, 08:46 PM) *
salut as mai avea si eu o intrebare vreau sa fac schimbul de ulei la un motor de 2.4 diesel 6 cilindrii,cred ca este de urs motorul sau de 5-ar ce ulei imi recomandati??? eu am avut in el 10w-40 huh.gif sau trebuia altu? vad ca unii baieti au bagat 15w-40!
Deci care este redomandat 15w-40 sau 10w-40?

10w 40 turbodiesel, semisintetic...de la mobil1 sau castrol....nu conteaza daca-i vara sau iarna...daca motorul e bomba poti sa bagi si 15w40...eu bag 10w40 de cand am masina si n-am avut nici cea mai mica problema .
iMAGiNE
ms mult de tot m-am lamurit smile.gif acum imi puteti spune ce ulei sa bag la grup si cutie atat benzina cat si diesel daca stie cineva ca nu stiu exact ce cutie si grup am oricum nu sunt cele bune:)) dar la vara voi rezolva tot >:)>:)>:) mi-am luat un alt motor de m21 o sa-l fac si din temelii absolut tot si cu ajutorul lui Dumnezeu poate voi face si cutie si grupul...mamar la grup sper in vara asta+motor tipla:) apoi o turbina belea de la Garrett :Xsa vad ce preturi imi vor baga si astia,oricum ma astept la vreo 1500$ sad.gif(+un intercooler de la dezmembrari si daca poate sa-mi zica si mei cineva daca se merita cumparat un intercooler de la dezmembrari sau macar la ce defecte sa ma uit...
PS:la ulei grup cutie pt motor m21 si m20.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.