Mihai_AMD
Oct 9 2007, 08:28 PM
BMW SPECIAL SERIES NO.5347 asta e o inscriptie stantata pe o placutza mica cam de dim de 1x3cm lipita din fabrica(ingropata un pic) pe ornamentul de lemn de la bordul unui e28 ,repet cu ornament de lemn gen ca la e23 pe usi torpedo,consola si placa aia de sub volan,e sg e28 care lam vazut asa.in poza e locul unde se afla placuta,dar la bordul cu pricina acolo e ormnament lemn.sa fie o editie limitata de interioare de e28?
INTERCEPTOR
Oct 9 2007, 08:33 PM
volanul este de ac schnitzer
daca si masina este preparata de ei are placuta d eidentificare.alpina ac schnitzer si hartge isi pun in interior placute cu nr de identificare aditionale fata de cele de fabrica.posibil masina sa fi una preparata de un tuner mare.
manole74
Oct 9 2007, 08:53 PM
Cu siguranta ca e o editie limitata de la ACS, care alaturi de Hamanann si Hartge a preparat destule masini BMW de-a lungul timpului
Mihai_AMD
Oct 9 2007, 09:35 PM
am uitat sa precizez ca poza nu are legatura,e o poza de pe net ,am dat exemplu unde se afla placuta aia.nush de pe ce masina exact e borgul asta al meu cu placuta ,e28 dar nush ce motor a av.in fine,o sa pun la mine 'kit-ul 'asta cu lemn si placutza ca imi plac
INTERCEPTOR
Oct 9 2007, 10:31 PM
or fi fost pe vre o masina smechera
bartro
Oct 10 2007, 10:16 AM
Si Alpina pune o placuta pe bord la masiniile lor.
INTERCEPTOR
Oct 10 2007, 05:03 PM
am specificat mai sus si alpina.bart nu esti atent deloc

P
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.