lulutza
Oct 9 2007, 04:49 PM
salut as vrea sa ma ajutati si pe mine pt ca deja m-am enervat ca naiba din cauza ca orice as cauta nu gasesc....Are cineva cumva o schita tehnica de la un carb solex dbp ???am un rechin 320 il refac si i-am facut rost de carb lui original numai ca nu ma prea pricep la carb....si na mi-ar tb o schita din aia pe care de altfel nu am reusit sa o gasesc .daca are cineva un link sau o adresa sau un doc....tb reglat tb cabluri ca inainte de asta original a avut unu de skoda...si cel de la care am luat masina nu mai tine minte cum era...iar acu am pus ochii pe un 315 aveti ceva idei daca ar merita luat sau e bataie de cap el e in stare buna numa ca a stat 3 ani....sper sa aveti ceva idei...
bartro
Oct 9 2007, 05:37 PM
Masina are motor cu 6 cilindii? Nu are cumva un Solex 4a1?
Despre 315, e versiune econimica de E21. Are motor cu compresie scazuta (ca se merge cu benzina cu cifra octanica mai mica), si posibil si modificari la suspensie, transmisie si nevel de echipament. Consum nu e chiar mai putin decat 316. Motor e fiabil. Oricum, motoare gasest. Tabla se fie buna.
bartro
Oct 9 2007, 05:48 PM
Pentru desene incearca www.realoem.com , cautare dupa seria de sasiu (sau motor daca nu e original). Cauti carburator in lista de pise de schimb si iti arate ceva desene.