Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar jante aliaj Rial
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
05aBi
Cumpar ceea ce zice in titlu smile.gif , nu stiu cum se cheama modelul dar am cateva poze ...
brown.shark
Click to view attachment
QUOTE (05aBi @ Oct 9 2007, 10:14 AM) *
Cumpar ceea ce zice in titlu smile.gif , nu stiu cum se cheama modelul dar am cateva poze ...

Click to view attachment sint prea luminate , fondul de vopsea e gri inchis , original , lac impecabil , nu au fost echilibrate , lipit plumbi niciodata .
05aBi
Poti sa pui si tu o poza la o rezolutie mai mare ?
Presupun ca janta pe care ai afisato e pe fata pentru ca cele de pe spate au buza mai mare, sunt pe 15" nu ?
Si un pret daca se poate

LE: sigur sunt rial ? acum m-am uitat mai bine la poza si am vazut ca fagurele atinge buza cand la cele care le-am pus au un nivel intre fagure si buza smile.gif
brown.shark
QUOTE (05aBi @ Oct 9 2007, 10:44 AM) *
Poti sa pui si tu o poza la o rezolutie mai mare ?
Presupun ca janta pe care ai afisato e pe fata pentru ca cele de pe spate au buza mai mare, sunt pe 15" nu ?
Si un pret daca se poate

LE: sigur sunt rial ? acum m-am uitat mai bine la poza si am vazut ca fagurele atinge buza cand la cele care le-am pus au un nivel intre fagure si buza smile.gif

nu sint rial . le-am pus doar ca sa vezi daca iti plac . ce culoare ai tu e21 ? eu le-am pus de curiozitate pe unul alb si se incadreaza ca stil , ani , look , perfect . sint pe 15' . toate 4 sint la fel , buza e f bine vizibila 3-4 cm , nu mai stiu exact . pret...vb pe mail...as vrea alte jante 5x120 la schimb de 16' , 17' , discutam...vedem...
TiL
Mi se par mai frumoase astea... pentru ca nu-mi plac rial. Poate si pentru felul in care le-au facut: un miez 'fagure' probabil fix pentru 14" peste care au turnat material plin in asa fel incat le-au iesit chiar si pe 17". Iar fagurele imi pare rounjit, zici ca-s jante de cobra.
brown.shark
QUOTE (TiL @ Oct 9 2007, 11:26 AM) *
Mi se par mai frumoase astea... pentru ca nu-mi plac rial. Poate si pentru felul in care le-au facut: un miez 'fagure' probabil fix pentru 14" peste care au turnat material plin in asa fel incat le-au iesit chiar si pe 17". Iar fagurele imi pare rounjit, zici ca-s jante de cobra.

sincer si mie imi plac enorm dar am reusit sa gasesc identice , noi , pe 16' asa ca le dau pe astea . oricum am 11seturi de jante pe 4 gauri....nebun de legat , da-mi trece...
haifisch
daca vrei pe 17 in 5 prezoane ma anunti biggrin.gif
05aBi
ti-am dat "pm" brown.shark

QUOTE (haifisch @ Oct 9 2007, 04:30 PM) *
daca vrei pe 17 in 5 prezoane ma anunti biggrin.gif

sunt ca cele pe care le caut doar ca sunt in 5 prezoane si pe 17 ?
ai din intamplare niste poze cu ele ? smile.gif
haifisch
saru mana til biggrin.gif

iti plac 05abi?
brown.shark
QUOTE (haifisch @ Oct 10 2007, 05:27 PM) *

iti plac 05abi?

pt e 21 ?
05aBi
QUOTE (haifisch @ Oct 10 2007, 05:27 PM) *

iti plac 05abi?

imi plac, dar doar ca sunt mult prea mari rolleyes.gif
brown.shark
QUOTE (05aBi @ Oct 10 2007, 09:49 PM) *
imi plac, dar doar ca sunt mult prea mari rolleyes.gif

la cele din poza cit te-ai hotarit sa dai ? asta daca iti plac .
Mihai_AMD
HAIFISCH cat ceri pe jante,incaltate daca se poate..combinatii+diferenta cu piese de e28 faci?
haifisch
300 euro....sau schimb cu jante pe 16 sau 15 pt e28
05aBi
QUOTE (brown.shark @ Oct 10 2007, 10:21 PM) *
la cele din poza cit te-ai hotarit sa dai ? asta daca iti plac .

pai pretu il face vanzatoru smile.gif
brown.shark
QUOTE (05aBi @ Oct 12 2007, 07:17 PM) *
pai pretu il face vanzatoru smile.gif

TU VREI SA CUMPERI SU CONSUMAM CURENTU' DEGEABA...
05aBi
QUOTE (brown.shark @ Oct 12 2007, 09:31 PM) *
TU VREI SA CUMPERI SU CONSUMAM CURENTU' DEGEABA...

nu inteleg ce e asa de greu sa pui un pret, sa numai consumam curentu degeaba si sa ajungem la o invoiala
daca imi convine pretu bine, daca nu tot bine ... nu te-am rugat sa-mi faci nici o favoare, nu inteleg de ce sari asa in sus.
brown.shark
QUOTE (05aBi @ Oct 14 2007, 10:19 PM) *
nu inteleg ce e asa de greu sa pui un pret, sa numai consumam curentu degeaba si sa ajungem la o invoiala
daca imi convine pretu bine, daca nu tot bine ... nu te-am rugat sa-mi faci nici o favoare, nu inteleg de ce sari asa in sus.

nu sar in sus , ma grabeam si nu am mai schimbat , scuze daca ai crezut ca tip la tine .
05aBi
QUOTE (brown.shark @ Oct 15 2007, 11:15 AM) *
nu sar in sus , ma grabeam si nu am mai schimbat , scuze daca ai crezut ca tip la tine .

nu face nimic smile.gif
pana la urma te-ai gandit la un pret ? am o idee cum ca la cat s-ar valoriza un asemenea set, dar astept un raspuns din partea ta ...
Radu46
o sa le vand eu pe astea dupa ce imi gasesc altceva. sunt rial si sunt pe 15. 0723348243 pentru rezervare biggrin.gif
TiL
Daac sunt in 5 prezoane nu cred ca le poate folosi.
05aBi
Ai dreptate, 4x100 imi trebuie mie ...
brown.shark
QUOTE (05aBi @ Oct 30 2007, 08:42 AM) *
Ai dreptate, 4x100 imi trebuie mie ...

daca te hotarasti...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.