Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand piese E28
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
manole74
Vand jante pe 16 toli, care-au fost pe masina lui Alex, Reactor Share.....
manole74
Jantele au 8j cu ET 16 si sunt Remotec, Germany. Cei care n-ati auzit de marca asta, dati un search pe ebay.....
manole74
La jantele de mai sus, se adauga:motor M21(al meu), cutie manuala de M21, punte spate cu discuri si grup, spalatoare parbriz cu duze incalzite, macarale si motorase fata electrice, oglinzi electrice,inchide centralizata originala BMW din fabrica, alarma,lunta spate,coloana directie cu volan reglabil, manete pt semanlizare si stergatoare,portiere, aripa fata stg,tapiterie, fete de usi, bancheta,OBC II,senzori, instalatie electrica, diverse elemente e la instalatia de AC, instalatia de servo,etc, etc, etc, ca atat imi aduc aminte acum
lucian
QUOTE (manole74 @ Oct 9 2007, 09:41 PM) *
La jantele de mai sus, se adauga:motor M21(al meu), cutie manuala de M21, punte spate cu discuri si grup, spalatoare parbriz cu duze incalzite, macarale si motorase fata electrice, oglinzi electrice,inchide centralizata originala BMW din fabrica, alarma,lunta spate,coloana directie cu volan reglabil, manete pt semanlizare si stergatoare,portiere, aripa fata stg,tapiterie, fete de usi, bancheta,OBC II,senzori, instalatie electrica, diverse elemente e la instalatia de AC, instalatia de servo,etc, etc, etc, ca atat imi aduc aminte acum

un parbriz nu ai?
manole74
Este, cu parasolar verde, punctat in 2 locuri, nu crapat........insa nu stiu daca e cineva interesat de el
manole74
Incerc sa mai pun cateva poze cu diferite piese............preturi mai nult decat negociabile
iorgos
Spune si tu un pret la jante. Mersi.
manole74
Jantele sunt 350 E, negociabil!

YM- mancatalin74
0788714238
0727329592
Catalin
TiL
Interesant obc... dar trebuie motor pe benzina pentru el, nu?
manole74
Probabil. Masina a fost benzinar inainte! Jantele se suspenda de la vanzare pana sambata wink.gif
brown.shark
super burdufele de la planetare....inventivi... blink.gif
manole74
Analizez si posibilitatea de -a vinde jantele de pe DMW, daca vor fi doritori....... Deci BBS styling5, 16 toli, ET13, 8,5J, gume noi pe fata, gume cu uzura 50% pe spate........
316i
Daca erau din doua bucati le-as fi luat _acum_. Defapt nu acum, ieri. biggrin.gif
manole74
UPPPPPPPS
INTERCEPTOR
cand sa facut inventia aia pe planetare nu erau bani si de schimbat burdufele.ramasese sa gasesc planetare sh la bucuresti da nu am mai apucat.ca mi au cerut 900 000 pe un burduf.si gasisem planetare cu 800 000 bucata .dar nu a mai fost nevoie vad .da s bune si pungile de plastic la ceva off topic.
manole74
Hai cu janta neamule................ cool.gif
aalpine1
sunt in 5 prez ?
TiL
Da
manole74
Absolut!!! Sunt 5x120..........
manole74
Jantele BBS , de pe masina mea, au fost adjudecate de(Mihai)DB 85 AMD!!! La fel si motorul, cutia manuala si puntea spate!!!! Sa le fie de bine si sa le ude..... fnd (22).gif
Mihai_AMD
QUOTE (manole74 @ Oct 19 2007, 09:47 PM) *
Jantele BBS , de pe masina mea, au fost adjudecate de(Mihai)DB 85 AMD!!! La fel si motorul, cutia manuala si puntea spate!!!! Sa le fie de bine si sa le ude..... fnd (22).gif

eu am luat doar jantele,sa le stapanesc sanatos ca taaaareee mult mi le-am dorit.motorul,puntea si cutia le ia altcineva
manole74
OBC-ul e ca si dat! Hai cu piesele de E28! Suplimentar set de jante pe 14,5X120, fara julituri, indoituri si zgarieturi, cu tot cu gume..........
matei
Salut, bmw-ul din ultima poza este cumva un e12 cu lemn pe usi? Caut de 1 an interiorul cu lemn si nu gasesc...
manole74
Imi pare rau , dar e e23 si are intr-adevar ornamente de lemn....
bartro
QUOTE (matei @ Jan 10 2008, 12:40 PM) *
Salut, bmw-ul din ultima poza este cumva un e12 cu lemn pe usi? Caut de 1 an interiorul cu lemn si nu gasesc...

Iti trebuie un e12 528i la dezmembrat atunci, era singur e12 cu lemn. Pe langa M535, dar asta e asa de rar ca nici nu gasesti pe la dezmembrari.
matei
Pai stiu mai multe la noi cu lemn, dar nu sunt de dezmembrat...si sa dau 1800 de euro pt lemn nu merita:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.