Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Schimbat ulei grup
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
Mihai_AMD
Cine ma invata si pe mine sa schimb uleiul de la grup?Cand am schimbat puntea de la e28 la e12 mia curs niste ulei din grup cand am scos planetarele.oricum vroiam sal schimb.acum grupul e pe e12 si cand voi lua masina acasa vreau sal schimb.parca avea 2 suruburi cu inbus in spate.dar poate ma invata cineva care a mai schimbat.eu o sa iau 2 litri de ulei de grup 80w90,dar nu o sa intre tot
io'sŪ
ft simplu, parca imbus de 17 e acolo, desfaci ambele suruburi (mai intai cel de sus), lasi sa se scurga uleiul, pui la loc si strangi surubul care e mai jos apoi bagi ulei pe la surubul de sus. cat ulei bagi??? pana incepe si curge (pana acolo trebuie sa fie ulei in grup) apoi strangi si surubul de sus si.... gata

ai vazut.. nimic mai simplu !
INTERCEPTOR
ema imbus u ala mare de care vb tu este la cutie.imbusi la diferential sunt mult mai mici.8 sau 10 parca.cel putin la rechini mei asa e.dar la cutie sunt aia imensi:P
iulian325
parca 10 sus 17 jos
sfatul meu: nu schimba doar completeaza
io'sŪ
QUOTE (INTERCEPTOR @ Oct 7 2007, 03:53 PM) *
ema imbus u ala mare de care vb tu este la cutie.imbusi la diferential sunt mult mai mici.8 sau 10 parca.cel putin la rechini mei asa e.dar la cutie sunt aia imensi:P

da da, asa e, 8 sau 10, 17 e la cutie smile.gif
Mihai_AMD
d c sa nu schimb si doar sa completez?am citit nu mai stiu pe unde ca odata la 3 ani e recamandat sa schimbi uleiul de transmisie
georgem
Nu am auzit nicaieri de schim bat uleiul la transmisie odata la 3 ani. Majoritatea au uleiul garantat lifetime si trebuie doar verificat si completat din cand in cand.
Totusi, lifetime cred ca inseamna un anumit numar de ani. Poate odata la 10 ani ar trebui schimbat smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.