Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar pentru BMW E30, 325i
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Lucian_gxz
Caut pentru BMW e30 piesa care vine pe bloc si in care intra conductele de la radiatorul de ulei (cea din poza), numai de la motor m20b25 adica 2500cmc de urs. Tel: 0729.729.358 sau infernomotorsport@gmail.com Multumesc.
brown.shark
QUOTE (Lucian_gxz @ Oct 5 2007, 09:23 AM) *
Caut pentru BMW e30 piesa care vine pe bloc si in care intra conductele de la radiatorul de ulei (cea din poza), numai de la motor m20b25 adica 2500cmc de urs. Tel: 0729.729.358 sau infernomotorsport@gmail.com Multumesc.
nu o ai sau ai stricat-o ?
QUOTE (Lucian_gxz @ Oct 5 2007, 09:23 AM) *
nu o ai sau ai stricat-o ?
Lucian_gxz
Nu o am...
Lucian_gxz
nu are nimeni? conf (9).gif
81DMC77
Incerc acum sa aflu un pret pe original, noua. Te anunt cand aflu ceva. Daca te intereseaza.
haristeas51
este 167 dolari piesa smile.gif
81DMC77
QUOTE (haristeas51 @ Oct 8 2007, 05:26 PM) *
este 167 dolari piesa smile.gif

167,40 pe real OEM, dar nu prea corespunde pretul rolleyes.gif
io'sŪ
eu de cate ori am cumparat ceva de la bavaria am constatat ca pretul (suma) e cam la fel diferentele vin de la moneda, pe realoem sunt dollari iar la bavaria pretul e in euro

ex: daca pe realoem o piesa costa 98$ la bavaria e ~100 E

wink.gif

edit: mi-am adus aminte de un ex. elocvent:
1: piesa #20 de aici costa 8,5$ pe realoem, eu am dat ~25 ron la bavaria (~ acum 2 saptamani)
2: rezistorul de la electroventilator, pe realoem costa ceva de genul ~20$ eu am dat la bavaria ~800.000 rol (~22E la vremea aceea)
deci eu zic sa te astepti la un pret de ~170 E la bavaria
81DMC77
QUOTE (io`s @ Oct 8 2007, 05:59 PM) *
eu de cate ori am cumparat ceva de la bavaria am constatat ca pretul (suma) e cam la fel diferentele vin de la moneda, pe realoem sunt dollari iar la bavaria pretul e in euro

ex: daca pe realoem o piesa costa 98$ la bavaria e ~100 E

wink.gif

Daca reusesc sa aflu pretul in lei cu tot cu discountul meu, vedem diferenta.
TiL
Au fost piese pe care le-am luat cam la pretul in RON afisat pe realoem, deci se poate si mult mai ieftin. Dar nu retin daca era vorba de piese originale sau luate de la alti producatori...
io'sŪ
QUOTE (TiL @ Oct 8 2007, 06:10 PM) *
Au fost piese pe care le-am luat cam la pretul in RON afisat pe realoem, deci se poate si mult mai ieftin. Dar nu retin daca era vorba de piese originale sau luate de la alti producatori...

eu vb strict de piese originale cumparate de la bavaria

cred ca aceasta piesa nu poate sa o cumpere decat originala fie ea noua sau veche wink.gif
TiL
asta cam asa e. Ramane sa spere ca piesa adusa prin furnizor de la depozit din Germania costa mai putin decat la Bavaria.
Shark
Costa intr-adevar mai putin. Eu prefer sa comand piesele originale la Augsburg (pe comanda externa din Germania) decit sa le iau de la TRADO (dealerul BMW local). Diferentele sunt semnificative, uneori ajungind si la 15-20%!!!
81DMC77
Lucian, am cautat pe la toate dezmembrarile pe care le stiu si cunosc si patronii, insa din pacate nu am avut noroc. Nu am reusit inca sa aflu un pret pt unul nou. Mai incerc.
Lucian_gxz
Mercy frumos 81DMC77
81DMC77
Azi am aflat un pret 145 euro+tva si vine in 3 zile, nou.
Lucian_gxz
E mai bun decat cel pe care il obtinusem eu smile.gif ADF - Italy 705 RON (doar flansa) nou din nemtzia... Dar totusi este mult in conditiile in care tot ansamblul (radiator+conducte+flansa) se vinde (ansamblul) pe "piata neagra" cu 100-150-200 RON in functie de stare si de pretentiile vanzatorului... smile.gif
Multumesc Marcel, eu totusi astept o oferta pentru ceva SH. Nu ma grabesc, mai am de lucrat la masina, ca sa dau suma asta pentru piesa noua... smile.gif
81DMC77
Cu placere si sa ai spor la treaba! Daca mai aflu ceva te anunt.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.