Help - Search - Members - Calendar
Full Version: URGENT-roti 14"
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
da_joint
Cine poate sa ma ajute si pe mine cu 4 roti pe 14" sau cate are 195/65/14 4x100 cat sa trec si eu de RAR.imi trebuie pentru juma de zi.Fac cinste.
Sorin
daca ai 205/50/r15 nu este problema si te costa ceva infim ca sa ti le treaca in talon
316i
Are pe 205/40/16.
butcky
Suna-ma, ca poate te ajut eu! 0722.526.534 sau 0766.350.450
Sorin
QUOTE (316i @ Oct 2 2007, 09:09 PM) *
Are pe 205/40/16.

uuuu scary .. biggrin.gif

poate sa incerce si cu alea de asemenea daca le trece in talon
da_joint
QUOTE (Sorin @ Oct 2 2007, 09:51 PM) *
uuuu scary .. biggrin.gif
poate sa incerce si cu alea de asemenea daca le trece in talon

am incercat si degeaba...nu ma pasioneaza sa trec alte roti in talon,imi trebuie cat sa trec de nenorociti...
mi-au luat talonul ptr folii si mai nou nu se mai ocupa Candianu ci Udristei.Am fost la Udristei unde m-au trimis la RAR.....cica tre sa vada expertii ca nu mai am folii...de parca ei sunt chiori...
iar astia la RAR verifica mai multe ....si sau luat de mine in legatura cu rotile si culoarea care e alta decat ce scrie in carte...
cu ocazia asta schimb si culoarea in acte.
io'sŪ
QUOTE (da_joint @ Oct 2 2007, 11:08 PM) *
am incercat si degeaba...nu ma pasioneaza sa trec alte roti in talon,imi trebuie cat sa trec de nenorociti...
mi-au luat talonul ptr folii si mai nou nu se mai ocupa Candianu ci Udristei.Am fost la Udristei unde m-au trimis la RAR.....cica tre sa vada expertii ca nu mai am folii...de parca ei sunt chiori...
iar astia la RAR verifica mai multe ....si sau luat de mine in legatura cu rotile si culoarea care e alta decat ce scrie in carte...
cu ocazia asta schimb si culoarea in acte.

pai daca tot schimbi culoarea, treci si rotile alea in talon ca poti ramane fara talon si din cauza asta , asa "dormi" mai linistit
butcky
QUOTE (io`s @ Oct 3 2007, 01:30 AM) *
pai daca tot schimbi culoarea, treci si rotile alea in talon ca poti ramane fara talon si din cauza asta , asa "dormi" mai linistit

Nu poti sa treci alte roti dry.gif Poate doar cu spaga!
Cand am fost eu, mi-a spus ca nu am voie decat cu rotile care sunt trecute pe abtibildul de pe stalpul de la sofer. blink.gif Si daca-mi pun alte roti merg pe barba mea huh.gif
Ionut
la urs poti sa omologhezi si alte roti in afara de 195/65 r14 sau 205/55 r15....parca maxim pe 16 poti omologa cum am eu trecut in talon 225/45 r16 si pe 17 este 205/45.... smile.gif
316i
Gabi (care a avut primul ZXZ negru) inainte sa-l dea si-a omologat roti pe 17 (s-ar putea si 15 si 16 dar nu mai tin minte)(205/40/17, 205/35/17,205/45/17) cu 800mii complet legal.Mai interesati-va si voi la autoritatea in cauza decat sa ascultati ce zice unul si altul.
Sorin
bine mai si eu ce ziceam ca se pot trece si alte roti????/
316i
Ii scriam lui bucis care e pe dinafara ca deobicei. smile.gif
butcky
Da bine ma dry.gif Eu am fost degeaba la RAR, nu? Fara spaga nu se face nimic!!!!!
Ionut
QUOTE (butcky @ Oct 3 2007, 10:17 PM) *
Da bine ma dry.gif Eu am fost degeaba la RAR, nu? Fara spaga nu se face nimic!!!!!

Da...ai fost degeaba la RAR.... laugh.gif
butcky
Gata, s-a rezolvat! rolleyes.gif A trecut de RAR.
I-am dat eu rotile mele si m-am plimbat o zi cu 215/40/R16 tongue.gif
da_joint
mersi ptr roti bucii,azi ma duc sa imi iau si numerele.
nu ma asteptam sa fie asa diferenta cu roti pe 14"... am intrat ieri mai tare intr-o curba pe langa benzinariile de langa udristei,udasera si astia pe jos si m-am dus toata curba aia in drift...tongue.gif...f tare...cred ca imi iau un set de roti pe 14" smile.gif)
uwe
QUOTE (butcky @ Oct 3 2007, 01:54 AM) *
Nu poti sa treci alte roti dry.gif Poate doar cu spaga!
Cand am fost eu, mi-a spus ca nu am voie decat cu rotile care sunt trecute pe abtibildul de pe stalpul de la sofer. blink.gif Si daca-mi pun alte roti merg pe barba mea huh.gif

si eu stiu la fel...
in schimb mi-au trecut roti si pe 14 si pe 15
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.