Cine poate sa imi dea si mie mai multe detalii legate de inregistrarea unui club cu profil Auto,unde trebuie sa ma adresez ce acte ar trebui etc. Multumesc
brown.shark
Sep 28 2007, 07:30 AM
QUOTE (da_joint @ Sep 28 2007, 08:26 AM)
Cine poate sa imi dea si mie mai multe detalii legate de inregistrarea unui club cu profil Auto,unde trebuie sa ma adresez ce acte ar trebui etc. Multumesc
avocat sau judecatorul de servici pt ONG-uri la primul tribunal pe care-l vezi...acum depinde si de profil...poti sa detaliezi?
da_joint
Sep 28 2007, 07:36 AM
Ma intereseaza pentru infiintarea unui club gen No Speed Limit,Midnight Racers etc...
brown.shark
Sep 28 2007, 07:44 AM
QUOTE (da_joint @ Sep 28 2007, 08:36 AM)
Ma intereseaza pentru infiintarea unui club gen No Speed Limit,Midnight Racers etc...
ONG direct...
INTERCEPTOR
Sep 28 2007, 08:14 AM
ar trebui sa facec si cu forumul asta un club.sa nu mai dau bani pt evaluat masina de epoca la retromobil.dar cred ca dureaza o eternitate si e prea mare concurenta.mai ales ca noi suntem cu profil bmw si astea mai vechi sunt foarte putine. da joint racer club.P
brown.shark
Sep 28 2007, 08:57 AM
QUOTE (INTERCEPTOR @ Sep 28 2007, 09:14 AM)
ar trebui sa facec si cu forumul asta un club.sa nu mai dau bani pt evaluat masina de epoca la retromobil.dar cred ca dureaza o eternitate si e prea mare concurenta.mai ales ca noi suntem cu profil bmw si astea mai vechi sunt foarte putine. da joint racer club.P
ai vb la retromobil ? citi bani ti-au cerut pt evaluare ? macar o fac la nivel de germania sau nu ?
CRM112
Sep 28 2007, 09:23 AM
aveam eu mai demult toti pasii notati
tin minte ca suma totala era pe la 3000ron fara banii nu-mai-stiu-cui, care alearga cu hartiile.
Trebuie cel putin 2 membrii pentru fondare.
succes!
p.s. - sper sa nu vorbesc prosti.
io'sŪ
Sep 28 2007, 02:36 PM
QUOTE (da_joint @ Sep 28 2007, 08:36 AM)
de ce nu iei legatura cu mai marii acestor cluburi sa iti spuna ei cam ce e de facut?
da_joint
Sep 29 2007, 09:39 PM
QUOTE (io`s @ Sep 28 2007, 03:36 PM)
de ce nu iei legatura cu mai marii acestor cluburi sa iti spuna ei cam ce e de facut?
Asta urmeaza sa fac,momentan e mom de doliu...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.