Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand motor 3000 cmc - 197cp
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
butcky
De vanzare motor 3000 cmc M30 - 197 cp in stare fff buna.

0722.526.534 / 0766.350.450 - sunati, pretul este fff negociabil

E la fel ca cel din poza numai ca e vopsit negru tongue.gif A fost pe un e32 si e fff bine intretinut. rolleyes.gif
TiL
crazy.gif salivez
bartro
QUOTE (TiL @ Sep 26 2007, 03:33 PM) *
crazy.gif salivez

Ce mai stai?? Acuma dai jos diezel!
alex230ro
Eu zic sa sari pe el
TiL
am plecat
INTERCEPTOR
ai luat monstrul? vezi ca crm e disperat dupa un motor bun de 3000 de cmc. s apuna pe 7 ar ui sa scape de impozitul asta ordinar
CRM112
cu jumtate de gura iti urez succes! smile.gif
..glumeam...
si eu sunt de aceeasi parere! IA-L! smile.gif Si nu te mai chinui cu turbine&co
motorul aspirat e bullet-proof (sfant smile.gif )
io's®
motorul de pe PHO biggrin.gif
bartro
QUOTE (TiL @ Sep 26 2007, 04:18 PM) *
am plecat

Te ai intors? e bun de ceva motorul?
Gabi_323i
cat costa acest motor si ce piese se mai dau la el?
butcky
QUOTE (Gabi_323i @ Sep 26 2007, 10:51 PM) *
cat costa acest motor si ce piese se mai dau la el?

Pai la pret vb la tel. Motorul e complet dar fara esapament, radiator si are baia putin crapata (am eu om care o sudeaza cu 500 mii).
TiL
M-am cam retras... nu stiu daca pot omologa 3.0 ca n-a fost pe E28. Chiar daca merge, aud ca schimbarea tipului combustibilului + schimbarea puterii cu peste 40% duce la costuri mari pentru omologare. Mai pun si teama de motronic, eu avand un amarat dizel mecanic pe masina...

In concluzie, crm, ia-l, MERITA! Nu zic cu ce-l da, dar numai accesoriile cu care il da fac o gramada de bani, ambreiajul din ce am vazut e in stare foarte buna, pompa de apa de pe el e noua... etc. Tie ti-ar fi foarte simplu sa-l montezi, pentru ca nu trebuie sa umbli la instalatia electrica, ramai si cu piese de rezerva.
Imi arde buza dupa M30, dar n-am spatiu pentru el si nu vreau sa-i ocup iar spatiul lui Interceptor.
CRM112
multumesc pentru recomandare, dar sunt 80% hotarat sa ma indrept spre un e36 coupe cu orice taxa tebuie sa achit. Sau daca mai gasesc ceva income, e46, la fel de coupe (numai din cauza ca-i mai nou, si ce nu dau la taxa, dau la masina)
deci, nu stiu/cred ca il iau. Nu contest starea motorului. Oicum, de exemplu nu stiu daca ambreiajul de 3.5 e la fel cu cel de la 3.0 (oricum, al meu nici nu stiu ce/cum e).

Probabil ca ma mai gandesc, dar daca fac asta (iau motorul), iar prelungesc agonia smile.gif pana nu o dau. Deocamdata spun pas. Sa vad ce iese cu masina, cu income-uri si altele, ca nici nu vreau sa iau ultimul ciuruc, mai bine il termin (in sensul bun) pe asta smile.gif (e32).

Din pacate, cred ca va fi dat destul de rapid sad.gif nu ma asteapta pe mine sa ma hotarasc.

si daca-l iau, va fi sub forma de troc daca accepta: ceva roti+diferenta smile.gif
TiL
Am sunat la RAR si o tanti mi-a spus scurt ca schimbarea tipului motorului ma cost ~3,5 mil huh.gif Cum dracu, scap asa usor? Cred ca 3,5 mil ma costa numai hartia finala, dar testele si aprobarile...
Ma mai pune pe ganduri asta: http://BMWZone.ro/forums/index.php?s=&...post&p=9651
butcky
Eu ti-am spus ca daca nu depaseste puterea maxima pusa de fabricant pe caroseria aia, nu te costa mult! tongue.gif
CRM112
Stiti ceva, mai este de actualitate ?

smile.gif
Sorin
este de actualitate... daca nu se ia la inceputul saptamanii viitoare tare mi-e ca se va arunca la gunoi ....pacat de motor
CRM112
sa inteleg ca deocamdata e ca si dat?! sad.gif

l.e.: adica s-a anuntat cineva ca l-ar lua pana la inceputul saptamanii viitoare?
TiL
Cred ca mai degraba s-a anuntat ca daca nu apare client se arunca la gunoi biggrin.gif Suna-l la naiba pe Bucii mai repede!
Sorin, motorul nu se arunca, daca zice ca face asta scot eu bani si-l iau, macar ca-l tin de bibelou sau il fac cadou Interceptorului.
butcky
Bai, motorul nu se arunca! Il pun in bena la papuc si tot nu-l aruncam tongue.gif Daca il vrea cineva, call me!
Sorin
call Butcky ca daca mai sta mult il arunca Silviu,
CRM112
i-am dat mesaj deocamdata.

Sun maine pe lumina.
CRM112
wake up ! man ! smile.gif
butcky
QUOTE (CRM112 @ Oct 21 2007, 10:50 AM) *
wake up ! man ! smile.gif

Scuze, dar eu ma trezesc dupa 12 tongue.gif Si ma culc pe la 3-4 dimineata cool.gif
CRM112
Aseara nu am mai dat de tine (nici nu am insistat); revin astazi.
Sorin
cel mai bine revii dupa 11 smile.gif
CRM112
o intrebare!
Este adevarat ca pentru a trece motorul in carte, service-ul unde se monteaza motorul trebuie sa fie autorizat sa execute astfel de operatii pentru firma respectiva producatoare de masini (in cazul de fata...bmw) ? ? ? huh.gif
Sorin
nu
nu trebuie o astfel de autorizatie
trebuie doar autorizatia de functiionare sa fie in conformitate cu RAR
CRM112
si rar nu dicteaza cine schimba motoare pe carseri fabricate de producatorii acestora (motoarelor).vreau sa fiu foarte convins de asta :)ca o alta chestie.....daca 100% e asa, atunci stiti unde pot opera pacientul rapid si eficient? inseamna ca tocmai mi-au dau chix de la service ph34r.gif

Til.... in experienta ta cu rar'ul au zis ceva in sensul asta ?
TiL
N-am cine stie ce experienta cu rar-ul. Am auzit ca trebuie o hartie de la un service autorizat RAR cum ca s-a facut operatia acolo. Nu stiu ce inseamna service autorizat rar in contextul asta.
Sorin
cand am avut lada si a trebuit sa trec motorul in carte nu au facut decat sa verifice seriile daca s-a pus pe acea caroserie respectivul motor

daca motorul il pui tot pe un e32 din perioada in care s-a fabricat respectivul motor nu ai nici o problema
tie iti trebuie o chitanta ca montarea s-a facut intr-un service autorizat, nu cred ca iti trebuie si chitanta de la vanzatorul respectivului motor.
Ca sa te lamuresti mai bine ai putea sa dai un telefon la rar sau chiar sa te duci pana la ei, cel mai bine in grivita, nu in voluntaric a acolo sunt numai ingineri gretosi
georgem
QUOTE (Sorin @ Oct 23 2007, 10:56 AM) *
cel mai bine in grivita, nu in voluntaric a acolo sunt numai ingineri gretosi

Eu am dat peste unul de treaba cand am facut identificarea in Ianuarie, mi-a trecut alta dimensiune de anvelope in cartea de identitate doar dupa intrebarea me "ce ar trebui sa fac ca sa le trec", fara sa spuna ca trebuie platita vreo alta taxa sau sa-mi sugereze ca ar vrea spaga.
Asta nu inseamna sa mergi in Voluntari, poate e singurul de treaba si nu dai de el smile.gif
Sorin
norocosule tongue.gif
CRM112
astazi voiam sa lamuresc problema dar am jucat biliard cu un logan; si nu am casco wallbash.gif
butcky
QUOTE (CRM112 @ Oct 23 2007, 10:23 PM) *
astazi voiam sa lamuresc problema dar am jucat biliard cu un logan; si nu am casco wallbash.gif

Te-am sunat azi de vre-o 3-4 ori si nu ai raspuns sad.gif

Il mai vrei?

L-am sunat si pe Florica NSL si a spus ca poate sa-ti puna motorul saptamana viitoare.
CRM112
m-ai sunat de pe un fix 420 .. .. ? sad.gif scuze, nu l-am auzit/simtit

astazi sun si eu la rar sa vad ce si cum, la florica sa vad ce si cum (bani&hârti) si apoi imi fac socotelile
butcky
QUOTE (CRM112 @ Oct 24 2007, 10:03 AM) *
m-ai sunat de pe un fix 420 .. .. ? sad.gif scuze, nu l-am auzit/simtit

astazi sun si eu la rar sa vad ce si cum, la florica sa vad ce si cum (bani&hârti) si apoi imi fac socotelile

Am vorbit cu Florica si vrea 250 euro pe demontat motorul tau si montat noul motor.
CRM112
tare sad.gif

iar perioada este cum nu se poate mai buna.
butcky
Te sun maine ca sa-ti spun daca mai e motorul sad.gif Se pare ca vine unu sa-l ia maine. Nu e nimic sigur, dar m-am gandit sa-ti spun. Ti-am spus sa te grabesti ca Silviu vrea sa elibereze garajul. Vorbim maine!
butcky
Deja am ametit! Toti sunati si spuneti ca-l vreti si apoi nu mai da omu de voi.
NU VORBESC DE O PERSOANA ANUME, CI VORBESC DE TOTI CARE M-AU SUNAT PENTRU MOTOR!
Cine vine primul cu banu, ma suna si mergem sa-l ia.
Rog un moderator sa inchida topicul! Cine e interesat ma suna! NU sunati daca nu stiti ceva sigur!
mad.gif annoyed_h4h.gif
CRM112
cred ca eu am mentinut constant legatura, si nu mi-am schimbat intentiile.
Numai ca de la stadiul de vis de sambata seara la stadiul - pus pe masina - e o trecere destul de sesizabila (ma refer la buzunar).
Acum am lamurit problema; e vorba de timp (al tau, al meu, al lui Silviu, al tuturor)
butcky
Inca de vanzare!!!! URGENT!!! FFF ieftin wink.gif
Sportivu
Am vorbit eu azi, lipsesc baia de ulei, calculatorul si inca cateva anexe, din cate am inteles sad.gif Pacat, chiar aveam nevoie de un motor bun si complet si dadeam cat cerea, nu stateam la comentarii sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.