Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Caut "clame" far E30
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
Jalil959
Caut niste chestii din plastic, nu le stiu denumirea ( unsure.gif ) care se folosesc la prinderea farului de suportul metalic. Atasez si o poza...pt cei care au mai desfacut faruri stiu despre ce vorbesc. Daca ma poate cineva ajuta...
TiL
Cred ca mai am una-doua in stare nu prea buna. Mi-am luat cateva noi, au costat 7 lei bucata. Cred ca sunt identice cu cele de la E28.
butcky
Dar nu inteleg de ce nu le cumperi noi? Se gasesc la magazine de piese tongue.gif
Jalil959
QUOTE (butcky @ Sep 25 2007, 12:48 PM) *
Dar nu inteleg de ce nu le cumperi noi? Se gasesc la magazine de piese tongue.gif

Pai pe aici prin Iasi pe la magazinele la care am fost... au cam strans din umeri cand le-am aratat ce am nevoie... si am aproape 4 luni de cand stau cu ursul in service sad.gif sad.gif sad.gif ...daca stie cineva din Iasi pe unde as putea gasi as fi recunoscator.
TiL
Cauta un magazin care poate sa comande de la BMW din Germania, dupa part number.
Ce cauti tu seaman cu piesa 9:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=63&fg=05

Se potriveste si versiunea mai noua, piesa 11:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=63&fg=05
Asta din urma a fost pe E30 mai noi si pe E34.
xox
Augsburg Pacurari incearca, sau urmatorul tot acolo in Pacurari, imi scapa numele in momentul asta. E pe aceeasi parte, cateva blocuri distanta.

Poate isi da si Iulian cu parerea unde ai putea gasi. Am sa caut si eu prin casa poate am piesa respectiva.

LE: sa nu uitam, exista intotdeauna trado-motors, posibil sa aiba pe la service baietii.
Jalil959
QUOTE (xox @ Sep 25 2007, 01:53 PM) *
Augsburg Pacurari incearca, sau urmatorul tot acolo in Pacurari, imi scapa numele in momentul asta. E pe aceeasi parte, cateva blocuri distanta.

Poate isi da si Iulian cu parerea unde ai putea gasi. Am sa caut si eu prin casa poate am piesa respectiva.

LE: sa nu uitam, exista intotdeauna trado-motors, posibil sa aiba pe la service baietii.

Sa stii ca la Augsburg am fost prima oara si nu m-au putut ajuta. Am mai fost si la Autocenter si pe la alte magazine mai mici. Si speram sa gasesc ceva in cat mai scurt timp...ca la Augsburg mi-a zis ca dureaza 5-6 zile sa mi le aduca (daca mi le-ar fi gasit). Si ma gandeam ca poate s-a mai lovit cineva din Iasi cu asemenea problema si a gasit pe undeva de cumparat in aceeasi zi. Trado-motors nu mi-a venit in cap...am sa trag o fuga pana acolo maine. Si mai trec si pe la Augsburg ca acum dupa ce am vazut linkul postat de TiL (ms pentru el) acum stiu exact despre ce piesa e vorba...e cea cu nr.11 din al doilea link.
TiL
cea din poza e modelul vechi, dar la masina ta probabil a fost pus modelul nou. In fine se pot folosi, eu am una de la E34 pe E28. Restul le-am luat pe comanda, 5-6 zile.
316i
E imposibil daca te duci la augsburg cu part number-ul corect sa nu ti le poata comanda.
TiL
problema e ca le vrea pe loc... nu stiu daca gasesti asa ceva pe stoc.
flo320
Dute in podu de piatra spre bazar primul magazin de piese pe dreapta Balcani.Sigur te rezolva baietii in 2 ore ai piesa.Eu am luat piese de la ei de 40 mil.Mi-am facut tot motorul+tinichigerie,vopsele etc
xox
Hehe. Se mareste parcul de ursi din Iasi.

PS: Poate reinviem topicul asta: http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=2131 drinks.gif
Jalil959
n-am gasit nici la magazinul de piese din pod de piatra...Balcan si nici la alte vreo 10 magazine ( mad.gif ) la care am mai fost.Intr-un final am dat comanda la Augsburg de piesa nr 11. Sper sa fi comandat ceea ce-mi trebuia ( unsure.gif )...si dureaza 5-6 zile lucratoare sad.gif pana mi le aduce. De acum...nu-mi ramane decat sa astept.
iulian325
cat a costat?
de ce nu au adus si cei de la autocenter?
Jalil959
QUOTE (iulian325 @ Oct 15 2007, 03:24 AM) *
cat a costat?
de ce nu au adus si cei de la autocenter?

4 lei bucata.am fost si la autocenter dar nu aveau.am rezolvat la augsburg...mi le-a adus in 5 zile.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.