QUOTE (db85amd @ Sep 24 2007, 11:23 PM)

Mah prieteni azi sa mor de necaz.uite de ca.tata se ocupa cu marmura,diverse lucrari.si azi ma luat cu el undeva la tzara lg gaesti sa ia o comanda de niste glafuri.era la o baba de 70 ani.statea singura.si asa din vb in vb ea suparata "sa dus de mult sotul meu are 10 ani..".ce mult ii placeau masinile.si de curiozitate am intr ce masina a avut .la care baba "a avut biemveu,la avu de nou,adus de el din germania in 68 dupa nunta noastra".sa pic de pe scaun nu alta.si zic unde e doamna masina mai exista?"la cara femeia "mai mama am dato la tiganii cu fiar acu 3-4 ani mia dat cam putin 2 milioane dar mam multumit ca ma scapat de ea din curte.cica era completa,functionala cu nr vechi..era bej.ma azi nu am mai fost bun de nimic,daca o mai avea acolo in curte in orice stare era a mea..am vazut si poze din alea alb negru vechi cu masina,e modelul ca alla din buc parca 77 mev cu stopuri rotunde.si cate nu or mai fi in romania asta bmw-uri misto vechi care nu stie nici dreacu de ele..
Povesti din asta sunt peste tot. Problema este ca sau cer prea mult pe ele, ca daca prind ca esti interesat de ele creste pret imediat. Sau le dau la tigani. Nu exitsa calea normala de a pus un anunt pt vanzare. Nu stiu de ce. Asa mai stiu un E12 525 din 75 (cu stopuri mici) cu nr vechi, chiar in Buc. proprietara cere parca 2000 de euro. Nu o da la un pret de bun simt. Rezultat e car masina zace in parcare pana o ia remat.
Masina mea e din '68 cu stopuri rotunzi, o fi fost un 02. Nu stiu daca BMW avea alte modele cu stopuri rotunzi. Oricum, linistete te, daca a stat in curtea ea de 10 15 ani de zile probabil era foarte ruginit caroserie.