Help - Search - Members - Calendar
Full Version: sticker
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
05aBi
am tot intrat pe diferite forumuri cu specific masini si am vazut ca aproape fiecare are "sticker" si numai zic ca aproape in fiecare zi ma impiedic de masini care au sticker-ul respectiv ceea ce mi se pare o reclama excelenta in trafic, poate ca unii sau saturat de bmwcxxb.ro si vor sa incerce ceva nou cu alti baieti diferiti si bineinteles alti moderatori ceva mai intelegatori rolleyes.gif ... poate ca unii care detin un bimmer nici nu stiu ca exista un site sau mai multe site-uri cu specific BMW, sa zic in felul urmator ... esti in trafic la o ora de varf si vezi ca e un BMW in fata ta care are un site pe masina care are legatura cu BMW, care e primu lucru care il faci cand ajungi acasa ? eu unu as avea curiozitatea sa intru pe acel site smile.gif
Zic treaba asta pentru a mai mari numaru de useri ( nu ca nu am fi destui ) dar cu ocazia asta mai vedem si noi ceva masini noi de care nici nu stiam ... etc

nu stiu daca s-a mai pus problema asta pana acum si nu stiu ce sa mai zic ... ma simt oarecum aiurea ca tocmai eu am pus problema asta dar ma oftic la culme ca noi nu avem un sticker biggrin.gif
florin83
vezi aici
TiL
Am avut stickere cu www.bmwclub.ro, inca mai am pe masina www.bimmer.ro , deci astept unele noi biggrin.gif
Nu e rea ideea si se dicuta deja pe alte topicuri. Problema e ca fiecare are preferintele lui. De exemplu eu nu vreau cum vrea majoritatea, de interior. Vreau argintiu de exterior.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.