de retinut!
cel mai bun lloc de indreptat jante este service-ul din spatele PETROM-V-ului de la diham, intrarea se face prin spate pe lg spalatorie
"harta" (se poate si prin service dar fara masina si e greu sa cari janta/e atata drum), atelierul este foarte rudimentar (era, nu am mai fost de ~2ani, poate au mai schimbat si ei sculele dar nu cred) , sculele vechi antice si de demuult insa meseria este meserie, baiatul care lucreaza acolo a invatat meserie de la tatal lui care a lucrat tot acolo si numai asta a facut toata viata, indrept jante la acel atelier de mai bine de 10 ani si niciodata nu am avut probleme sau sa ma intorc cu vre-una indreptata prost, am vazut sute da jante facute acolo si inainte si dupa , nu pune flacara decat in cazuri EXTREME, daca il rogi frumos sa nu o zgarie ca nu vrei sa revopsesti janta, nu o face (in limita posibilitatilor),...... ETC
lg atelier exista si un mic atelier de vulcanizare, ultima data cand am fost

isi luasera aparat de depresat cauciucul de pe janta ca pana atunci il scoteau cu levierul si ciocanul , cauciucuri am scos acolo insa nu am montat niciodata inapoi

NUMAI CUVINTE DE LAUDA AM DESPRE ACEL ATELIER, nu atat atelierul cat cei care lucreaza acolo, stiu sa-si faca meseria, nu ca in alte parti, si vulcanizator - si indreptator de jante.......plm
preturile sunt mari pt acel atelier si pt sculele cu care se lucreaza dar nu mai mari ca in alte parti