Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Noul mijloc de transport al POLITIEI
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
butcky
Am ramas cu gura cascata cand am vazut asta, azi pe la Vitan blink.gif ohmy.gif huh.gif
manole74
Politia pe cai de lemn... laugh.gif laugh.gif biggrin.gif tongue.gif
INTERCEPTOR
politia noastra este incompetenta corupta si plina de fosti comunisti sau de prieteni cu clanurile de ciori . nu am incredere in ei si nu ma simt deloc in siguranta cand sunt ei in preajma mea
Mihai_AMD
QUOTE (INTERCEPTOR @ Sep 17 2007, 10:09 PM) *
politia noastra este incompetenta corupta si plina de fosti comunisti sau de prieteni cu clanurile de ciori . nu am incredere in ei si nu ma simt deloc in siguranta cand sunt ei in preajma mea

si chiar daca printre miile sau zecile de mii de politisti mai sunt cativa incoruptibili care vor intradevar sa isi faca meseria si sa aplice legea nu au loc de cei mari
Shark
Eu am vazut ieri prin Iasi un politist de la rutiera, pe un SCUTER cu "Politia Rutiera"!!! conf (9).gif
Arata in trafic exact ca un copil handicapat!!! Nici vorba de prestanta printe celelalte masini. Nu am observata daca avea si girofar sau nu. Oricum, chiar daca ar fi avut, era rasul de pe lume.
Va dati seama ce distractie daca se deplaseaza la o interventie. Numai sa deschizi geamul la masina, si politistul cade, ca se face curent!
TiL
Odata nu am acordat prioritate unui politist uscat (cam ca mine) pe scuter. Ori avea viteza prea mare si nu am apreciat bine distanta, considerand ca am timp sa intru, ori pur si simlu nu l-am vazut, ceea ce vazusem eu in departare fiind poate o masina. In fine, a ajuns in dreptul meu, eu aveam geamul coborat, m-a intrebat cum e cu acordarea de prioritate... - Pai nu v-am vazut. - Da unde te uitai, dupa gagici? Nu te-am vazut dom'le, era un stalp sau copac, nu'sh ce dracu, te-a mascat biggrin.gif A mai bombanit ceva si s-a dus. 500m mai incolo, ajuns pe Bd Unirii a oprit un Logan, cine stie ce i-a facut si ala.
florin83
QUOTE (Shark @ Sep 18 2007, 11:08 AM) *
Eu am vazut ieri prin Iasi un politist de la rutiera, pe un SCUTER cu "Politia Rutiera"!!! conf (9).gif

in bucuresti sunt o gramada..smile.gif
SILE
ideea e sa se poata strecurtaa mai repede. biggrin.gif probabil printe masini , dar de ce nu si peste masini si pe sub masini .
05aBi
Te inseli ! Dupa ce ca hoinaresc in fiecare zi pe golane, scutere si motociclete le mai trebuie si tramvai acum laugh.gif
E un mijloc de transport obisnuit ( testat de mine biggrin.gif ) care face "reclama" intr-un fel sau altu blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.