Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand kit turbo Ideal motoare 2.3 2.5 2.7 2.8
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
HUT
Vand kit turbo pt motoare cu cilindree intre 2.3 si 2.8 - pret 1000 E sau 1100 E negogiabil (pt aia care simt nevoia sa negocieze)

kitul contine - turbina T3 / T4 - A/R admisie .50
A/R evac .63
trimm 57 - putere aprox 350 cp
Intercooler 600 x 300 x 76 mm (dimensiune fagure) - intrari 76
tubulatura inox pt admisie - diverse tevi indoite la diferite unghiuri - se poate adapta pt aproape orice masina
furtune siliconice + coliere: 2 buc 63 mm
2 reductii 76 la 63 mm
1 reductie 50 la 58
1 reductie 58 la 63
weastegate extern 50 mm + flansa inox
BOV + 1 buc flansa inox si una aluminiu

toate componentele sunt noi in cutie
un kit identic se poate vedea montat pe masina mea iar cumparatorului ai ofer un test drive biggrin.gif
atasez si poze

ATENTIE : in poze nu apar urmatoarele BOV, tubulatura si furtunele + coliere. dar se pot vedea in poza cu kitul montat.

P.S. de asemenea cumparatorului la nevoie ai pot oferi consultanta la instalare (misto asta nu?), informatii privind achizitionarea restului de piese, etc + UN DISCOUNT la resoftarea masinii (in functie de masina si in caz ca vrea sa o resoftez eu).

tel 0723.303.497 Catalin
INTERCEPTOR
lucrezi pt kent.ar merge panarama asta de chit si pe m 30??? daca aveam bani si nu aveam datorii 2 ooo euro acuma il luam.de cand imi doresc:((( offfff
CRM112
merge si la un m30 de 3.5l ?
(stiu ca ai zis 2.8max smile.gif )
nu ca as avea bani acum, dar parca vad ca ajung iar la jantele originale smile.gif
dedes
Foarte interesant.Up ca e bun pretul

merge doar pe motoarele de urs??
HUT
pt m30 ar trebui o turbinica ceva mai mare. dar pot aduce si din aia daca este o comanda ferma sau macar o intentie serioasa.
INTERCEPTOR
cand o sa fie ceva te voi anunta .ferm.deocamdata e care este vise
alex230ro
recomdand,iar test driveul face toti banii rolleyes.gif masina este extraordinara iar propritarul la felrecomand,iar test driveul face toti banii rolleyes.gif masina este extraordinara iar propritarul la fel
INTERCEPTOR
te ai blocat pe repet?? cand o sa vina vremea sper sa apelez si eu la un turbo .poate prin primavara,
alex230ro
E de la calculator tongue.gif baga-te ca dupa aia pui turbo pe toate masinile tale laugh.gif
INTERCEPTOR
daca aveam bani puneam de mult stai linistit.pe toate.dar din nefericire nu am bani pt toate distractile din capul meu
Gabi_323i
hai pune MS-ul ala la treaba sa-i rupi pe astia smile.gifsmile.gif intercoolerul cat e? da-mi pe pm .mersi
HUT
Nu este doiar pt bmw kitul.Nu are componente specifice unei masini anume. Este pt motoare pe benzina cu capacitatile cilindrice specificate mai sus. Adaptarea depinde de maestria fiecaruia. pot aduce si componente individual sau alte accesorii pt turbo. Intrebati ce aveti nevoie.
Azeea
salut, vreau sa-mi instalez un intercooler la motorul M21 (nu s-a prevazut asa ceva din fabrica). se poate monta si poti aduce asa ceva?
manole74
Da, se poate!

http://www.youtube.com/watch?v=v3IfYJdAiMc
io'sŪ
manole.. vezi de treaba ca ala nu avea DOAR intercooler montat, era umblat si la altceva wink.gif

oppsss... e off topic biggrin.gif
sa se considere un UP wink.gif
heavystorm2005
salut..am un bmw e36 coupe din 1994 cu motor de 2.5 vanos 24valve... si mar interesa un kit turbo cat crezi ca mar costa piesele de mai sus+ce piese imi mai treb+instalare? te ocupi tu de instalarea?
georgem
Cam dificil cu turbo pe M50 cu vanos... Are raportul de compresie 10.5.
HUT
[quote name='heavystorm2005' date='Sep 19 2007, 02:34 AM' post='56219']
salut..am un bmw e36 coupe din 1994 cu motor de 2.5 vanos 24valve... si mar interesa un kit turbo cat crezi ca mar costa piesele de mai sus+ce piese imi mai treb+instalare? te ocupi tu de instalarea?
[/quot

lasa-mi un nr de tel si vb.
powerbmw2001
merge si [pe e 30?
motor 2.5 ?
unde pun intercoolerul ala mare?
Ionut
QUOTE (powerbmw2001 @ Sep 21 2007, 10:12 AM) *
merge si [pe e 30?
motor 2.5 ?
unde pun intercoolerul ala mare?

merge cel mai bine sa pui pe 325i e30....dar sa ai pistoanele cu raport de 8,8:1....intercoolerul ala mare, il pui in fata bineinteles...dar va trebui sa decupezi un pic din fusta masinii...mai multe detalii iti poate da HUT... smile.gif
Ciupanezu
Te intreb informativ pentru un 535i E39 cu motor M62 V8 ai putea sa aduci ceva si daca da la ce preturi?
HUT
up
HUT
up
pedalaa
am si eu o intrebare, daca vin eu la tine cu masina cu kitul turbo pus pe ea un 2,0 12v cat mar costa softul motorul ii J tronic
Sorin
cred ca manopera + o instalatie motronic
baubau
m-ar interesa si pe mine un kit turbo dar pt un motor m42 1.8is daca este shi care ar fi pretul
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.