Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Afisaj m5 e34 pe e32
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 7 > E32
CRM112
Am zis sa postez si pe forumul asta. Se pare ca pe celalalt forum, desi sunt mai multi, sunt cam zgarciti in sfaturi.
Am vazut tot la celalalt forum, la vanzare diverse piese/accesorii de m5. Pe mine ma tenteaza afisajul/bordul/ceasurile - cum vreti sa ii spuneti.
Ma tenteaza pentru ca am impresia ca are inele cromate, are ace rosi (se vede mai frumos smile.gif ), e posibil sa "aibe mai putini km" smile.gif, si .....nu mai stiu, poate are becurile integral functionale (cred ca s-a ars unul la mine, sau asa lumineaza...).

Si acum, citez:

"afisajul de m5 e34 se poate monta cu succes in locul celui de e32, pe un e32?

Stiu ca sunt cam identice ca structura. Pot fi surprize dupa montaj? (sa nu se afiseze ceva, sa nu indice corect turatia, viteza? E plug&play? - ca sa zic asa...

Singura problema la care ma pot gandi eu este legata de afisarea corecta a nivelului de carburant din rezervor. e32 = 90l, e34 m5 = ?

...multumesc smile.gif "

Se pare ca vanzatorul nu intra in timp util sa imi raspunda, sau e prea putin importanta eventuala tranzactie dry.gif , la fel cum voiam sa iau ceva de la el si a ajuns in alta parte.....

Din nou.... va multumesc smile.gif
butcky
Sigur se potrivesc! Si pe ebay, astia care vand OBC-uri de e34 spun ca merg si pe e32.

http://search.ebay.com/search/search.dll?f...&category0=
INTERCEPTOR
ceasurile ar trebui s amearga
eu am acasa bord si de 7 si de 5,
inele cromate nu are m 5 din fabrica le a atasat el dupa aia
m5 are doar gradatie pana la 300 turometru parca pana la 8000 ace rosii si unde aveai economizorul de benzina am impresia nu mai stiu ,ca este temperatura la ulei din motor, daca lumineaza mai prost este din caza ca este murdar pe dinauntru geamul si becurile se pot schimba. volanul jos ( nu neaparat dar altfel te chinui sa scoti ceasurile) 2 chiplinguri in stea si mufele din spatele bordului.restul o sa vezi cand ai bordul in mana.becuri gasesti oriunde varta narva etc
INTERCEPTOR
/m5
benzina 90 l
butcky
Nu am citit bine! Credeam ca te referi la OBC cand ai spus "afisajul" conf (9).gif
georgem
QUOTE (butcky @ Sep 12 2007, 03:03 PM) *
Sigur se potrivesc! Si pe ebay, astia care vand OBC-uri de e34 spun ca merg si pe e32.

http://search.ebay.com/search/search.dll?f...&category0=

OBC-ul meu de pe ebay e de pe un E32, dar am verificat pe realoem.com codul si e identic.
Dar CRM112 intreba de ceasurile de bord, dupa cum ti-ai dat seama intre timp smile.gif
CRM112
va multumesc pentru reply-uri smile.gif
m-am razgandit; nu pot sa renunt la indicatorul de consum instant smile.gif ; chiar daca voiam candva si un indicator pentru temp. ulei. Lucrul asta mi l-a spus si io's, dar l-am uitat.

Probabil ca o sa curăţ pe interor cadranele (si poate a bordului cu totul - unde sunt beculeţe), ocazie cu care voi pune eu niste inele cromate - daca 'oi găsi şi 'oi avea bani cand 'oi găsi smile.gif


Şi că veni vorba de OBC ..... 2 intrebari:
1 - cum schimb uniform limba la cele 2 afisaje (bord si OBC) - acum sunt in spaniola si m-au terminat. Iar a ramas masina fara curent si s-au resetat toate alea, s am reusit eu cu butonul din bord sa fac ceva-ceva, dar nu stiu schema exacta. Stiu numai ca tin mult apasat, si se trece pe alta limba; mai departe, iar trebuie sa tin mult apasat sa intru in alta ca dispare imediat.
2 - unde gasesc si unde schimb display-ul de la OBC-ul mic. E un pic "ciobit" intr-un colt la modul ca nu se vede negrul acela ci s-a jupuit si se vede rosul-portocaliu de la cifre. (sper sa inteleaga cineva ce-am zis aici wacko.gif )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2022 Invision Power Services, Inc.