Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cum sa curat niste jante?
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
Mihai_AMD
Am niste jante de e28 ca cele de la primul e28 din poza,si sunt fff murdare,sau mai bine zis au o depunere pe ele,au fost vopsite prost si sa cojit vopseaua si arata ca naiba.am dat eu un pic cu perie de sarma si sa luat dar e greu sa frec atat cu peria la mana,ar fi mai bine cu perie din aia tip oala de sarma pusa pe flex?nu imi ia din aluminiu ?ala de unde am cumparat peria oala a zis k nu roade in tabla doar ia rugina dar nu iam zis k o folosesc la curatat jantele din Al..
comisaru
Incearca cu Decanol, mai ales c-a fost o vopsea mai prost aplicata.
Mihai_AMD
QUOTE (comisaru @ Sep 8 2007, 08:05 PM) *
Incearca cu Decanol, mai ales c-a fost o vopsea mai prost aplicata.

unde gasesc?la piese auto?dar totusi tr racaite intai..
comisaru
Decanolul e ca un gel care aplicat peste vopsea, o dizolva.
Se gaseste la magazinele de vopseluri auto(si nu numai auto, cred).
Shark
Sau lichid de frina uzat. Dizolva vopseaua imediat.
INTERCEPTOR
decanol e cel mai bun.de la policolor.la orice magazin cu vopsele.dai cu pensula lasi cateva minute si se face pref vopseaua.dupa aia tre sa le duci la vospit.,sa ti dea un strat de fond dupa care vopseaua plus lacul.
da_joint
cam cat costa saracia asta de decanol?
comisaru
in jur de 10 ron
INTERCEPTOR
340 de euro .cand am luat eu in primavara era 68 000 cutia
nmg
De curand am cautat si eu decanol (2 - 3 saptamani). Am fost pe la cateva magazine si mi-au zis ca nu se mai fabrica deoarece nu corespunde normelor UE ... Intr-un final am gasit o cutie pe undeva prin provincie. Era singura ramasa pe stoc.
INTERCEPTOR
la dracu cu ue .branza nu lapte nu aia nu nimic.tre sa cumparam numai de la ei sad.gif
ue u masi
Sorin
pentru 100 de eur o dau eu pe ultima. Este la mine in garaj nedesfacuta happy (24).gif
INTERCEPTOR
eu am folosit 14 cutii.daca stiam ca ajunge valoare lor la 100 euro nu le mai foloseam:((
316i
Sau cautati in targ la vopsele Paint Remover de la Body. Exista si alte marci. Enjoy. wink.gif
lulutza
e veche discutia da daca e cineva interesat stiu sigur un magazin unde au k le aduk din ungaria si e 15 lei un litru e lichid nu gel si si noi l-am fol tot la jante.si da asa e nu se mai fabrica ...cica e ok a dat rezultate....
BBo
Pai zi-ne, daca nu e secret smile.gif.
316i
Da, do share ca avem nevoie si la altele nu doar la jante. wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.