Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Problema E46 -Mi-au stricat masina-
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E46
Alexxx
Singurul lucru pe care il mai aveam de facut (schimbasem toate consumabilele -filtre/uleiuri, etc) dupa ce am cumparat o masina sh era sa verific geometria (mentionez ca inainte am echilibrat rotile iar cauciucurile sunt noi).
Facusem numeroase teste pe A2 dar si in Buc in care luam mana de pe volan si la viteze mari si mici si masina mergea PERFECT drept...ziceai ca e pe linie de tramvai DAR TOTUSI am zis sa verific geometria.
Ajung la Autosoft, pun masina pe tester tipul de acolo: Domne masina e aproape perfecta...dar putem sa o facem si mai bine ...daca nu, platiti doar constatarea.
Eu zis...domne' daca se poate mai bine, faceti geometria...se apuca baietii si trag de nu stiu ce pe dedesubt la roata dreapta...mai strang niste piulite...si domne' masina e perfecta.
AM FOST WEEK-END-UL ASTA LA MARE si masina trage destul de rau dreapta! Am ajuns in Buc si chiar si la viteze mici trage usor dreapta dar la viteze mai mari de 100 km/h trage urat de tot dreapta...se simte in volan!

MA DUC azi nevos eu: Trage dreapta masina...nu stiu ce faceti dar faceti-o la loc. O pun la loc pe computer...domne masina e in parametrii perfecti...n-avem ce sa-i facem.

Aveti idee de un loc unde sa-mi spuna ce s-a intamplat si sa aibe scule performante de geometrie? Sa ma duc la AB? La Filaret? CE SA FAC??? Masina trage dreapta!
io'sŪ
te-ai scarpinat cand nu te-a mancat sad.gif
fugi la AB sau filaret
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.