Help - Search - Members - Calendar
Full Version: nu are demaraj
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 5 > E34
super_vyo
Am cumparat de curand un 524 td si nu imi place cum pleaca de pe loc(nu are demaraj cum ar trebui).Bmw a avut inainte motor pe benzina de 3000 cmc si banuiesc ca grupul nu i s a schimbat.Asta sa fie problema?Stie cineva ce raport ar trebui sa aibe un grup pentru m21?Sau ce raport ar fi bun pentru viteza?mersi
TiL
La E28 524td am 3.15 daca-mi aduc bine aminte.
super_vyo
Si cum se comporta ??Poti trece repede prin viteze?
io'sŪ
poate nu functioneaza turbo..
TiL
Nu trec repede prin viteze, e destul de puturoasa, vrea turata ca sa fuga cat de cat. Doua cauze:

Motorul are compresia dusa.
Turbina am reparat-o, dar e la cel putin a doua reparatie, deci e departe de a fi ca noua...

+ o posibila cauza la tine: diferential prea lung, dar nu cred ca 3.0i a avut mai lung decat td.
florin33
Raportat la ce nu are demaraj?
Ce masina ai avut/condus inainte cu care ai facut comparatie?
Raportul pentru 524 ar trebui sa fie 3.25 zice:
http://e34.de/
super_vyo
Deci un diferential mai scurt ar trebui sa caut?La drum nu ma plang ,merge nemaipomenit...dar in oras este puturoasa,trebuie s-o turez bine ca sa aibe putere.Este primul meu bmw si ,sincer , ma asteptam la mai mult.Poate ca ar fi trebuit sa-mi iau benzinar,dar mi-a placut mult asta.Oricum urmatoarea mea masina tot BMW va fi.
super_vyo
Sau incerc asa.Ce ziceti?

Click to view attachment
George77
a nu se confunda cu 525 td sa nu mai zic tds,a ta are 115 caluti la 1.5 tone ,masina lui til are poate 1 tona 200 si ceva de kg cu aceeasi putere,nu cred ca a fost cea mai buna alegere daca vrei sa ai demaraj,poate ce sa iti spun,incearca sa ii mai dai debit si daca poti sa ii cresti un pic presiunea in turbo
super_vyo
ok.multumesc
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.