Help - Search - Members - Calendar
Full Version: antigel
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
sergiu67
salutare.as vrea sa stiu ce antigel sa bag in radiator. am radiator fara vas de expansiune pe motor m10. marcel tu sti mai bine cum arata.cam cati litri imi trebuie.
316i
Poti sa-ti iei antigel de la Bavaria, e vreo 150mii bidonul de 1.5l, adica cu cateva zeci de mii mai scump decat bidoanele de 1l din comert. E mai bine sa pui antigel OEM decat mai stiu eu ce traznai care se vand prin magazine.
Nu mai stiu cati litri intra la M10. Poate iti spune altcineva. smile.gif
comisaru
parca 8l de lichid de racire.
Asta de la Bavaria e diluat sau trebuie amestecat 1:1 cu apa distilata?
georgem
Trebuie amestecat cu apa 1:1.
comisaru
atunci e super bun pretul.
eu cumpar mai scump antigelul de la BP cu discount maxim.
georgem
QUOTE (comisaru @ Sep 6 2007, 05:17 PM) *
atunci e super bun pretul.

Da, pretul chiar e bun. Antigelul de fapt cred ca e Hepu, imi cumparasem eu pentru Audi inainte cu ceva timp si seaman perfect la aspect si lichidul si cutiile. Dar pe Hepu am platit mai scump...
Mihaela D.
Am vazut azi la 20 ron 1,5l Hepu, dar cred ca se gaseste si mai ieftin.
io'sŪ
QUOTE (Mihaela D. @ Sep 28 2007, 03:26 PM) *
Am vazut azi la 20 ron 1,5l Hepu, dar cred ca se gaseste si mai ieftin.

unde?
Mihaela D.
QUOTE (io`s @ Sep 28 2007, 03:38 PM) *
unde?

Unde am vazut sau unde este mai ieftin? Am vazut la un magazin de piese din Cluj, Auto Fyg.
io'sŪ
laugh.gif
oricum in cluj.. e bine de stiut pt cei de acolo
sebaa
eu am masina de o luna si ma bate gandu sa ii fac un "flush " la radiator sa pun antigel OEM de la bmw , avand in vedere ca nu stiu de care am in rezervorul ala si nu vreau sa le amestec.. stiu sigur ca e antigel ca e ceva albastru sau verzui acolo , nu e apa chioara
sa il intreb pe fostul proprietar ce avea in ea ? sau sa golesc instalatia si pun direct alt lichid?
nu de alta dar imi merge bine totul si nu vreau sa imi faca vreo figura dupa ce golesc instalatia.. stiu eu ..goluri de aer si alte prostii-am auzit sa pateasca altii
el zicea sa mai completez cu niste apa demineralizata daca e.. dar de antigel nu a zis de care a bagat.. poate nici nu mai tine minte
am aceeasi dilema cu lichidul de frana ..am un recipient in portbagaj , pe langa faptul ca e DOT 3 , mai e si "lichid frana" ,nu ceva firma mai recunoscuta gen lukas sau ferodo si tot asa
si vanzatorul de la magazinul de consumabile auto de langa mine , care este mai in varsta si pretinde ca este electro-mecanic, zice ca este compatibil DOT 3 cu DOT 4 si ca nu trebuie aerisita instalatia de franare ca sa schimb lichidul..dar nu o sa ma risc sa fac asta..
pot completa lichidul de frana DOT 3 cu alt lichid DOT 3 ? dar alta marca ?
TiL
Daca tot vrei sa stai linistit schimba-i antigelul, ca tot e recomandat sa fie schimbat la un an sau doi. De care... eu am gasit din intamplare HEPU intr-un magazin de piese Dacia de la Dristor. 25 lei/1.5 litri roz sau albastru, dupa gusturi.
Pierde lichid, de ti-a spus sa completezi?
georgem
QUOTE (TiL @ May 7 2008, 08:23 PM) *
Daca tot vrei sa stai linistit schimba-i antigelul, ca tot e recomandat sa fie schimbat la un an sau doi. De care... eu am gasit din intamplare HEPU intr-un magazin de piese Dacia de la Dristor. 25 lei/1.5 litri roz sau albastru, dupa gusturi.

Noua la BMW ne trebuie albastru. Roz se pune la VW-urile din ultimii ani. Sunt diferite, din cate stiu.
Cel original BMW e tot albastru si dupa cum arata sticla sunt 99% sigur ca e Hepu.
sebaa
nu pierde ... n-are nimic .e beton
e albastru sau verde..ceva de genu parca..o sa ma uit .. sau roz oare?? trebuie sa ma uit
ma gandeam la treaba asta pentru ca se mai consuma si ala la un moment dat si oricum trebuie verificata chestia asta la o masina, mai ales una de varsta ursului
Adrian Pintea
La mine e maronie chestia ce este in vasul de expansiune...Am luat masina de curand, e posibil ca fostul proprietar sa fii pus apa? sau este antigel maro?... cum se face aerisirea sistemului la M20? sau iti face singur aerisirea???
TiL
Cred ca-i maro de la rugina...
Am uitat sa zic, la BMW de obicei aerisirea se face singura, dar exista si un aerisitor care ajuta.
sebaa
am antigel verde
o fi bun oare? daca caut altu verde , il amestec cu apa distilata cum scrie in instructiuni si torn peste are ceva?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.