Help - Search - Members - Calendar
Full Version: jante bbs 17
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
INTERCEPTOR
se vinde un set de jante bbs rs style bmw original.sunt ale mele de pe masina mea.nu sparte nu sudate nu indoite.mici zgarieturi. pret jante 650 discutabil-am si 4 cauciucuri noi noute 235 45 17. daca vrea cineva jantele cu cauciucurile noi pret este de 1000 euro:) .
Mihai_AMD
super,e printre jantele care imi plac cel mai mult astea,cum avea manole la baba ,de fapt cum zice io's alea sunt mai late pe spate.daca aveam bani si nu eram cu masina in lucru eram calare.oricum cand o so termin si o sa am bani o sa caut asa ceva,poate din alea late pe spate,imi plac f mult.....
INTERCEPTOR
care te ai apucat sa stergi reply uri ??bmwclub ?tongue.gifP
io'sŪ
QUOTE (INTERCEPTOR @ Sep 5 2007, 05:26 PM) *
care te ai apucat sa stergi reply uri ??bmwclub ?tongue.gifP

nu dadeau bine wink.gif iti stricau topicul
mea culpa! am gresit .. ce mai...

ai PM
INTERCEPTOR
ema nu s suparat deloc ca nu stricau nimic,stii si tu ca astea sunt JANTE.nu chinezari .si cine vrea JANTE plateste.cine vrea doar jante isi ia cu 200 euro cate vrea.da asa ceva nu e la fiecare colt de strada.in germania si america sunt apreciate si foarte scumpe.dece la noi sa fie ieftine.vindea unui de e 39 pe 16 de fabrica alea cu spite niste uratenii cu 600 euro . scump domne scump.da merita.
INTERCEPTOR
500 euro .nediscutabil.in nici un fel:P
skr
mai e valabil anuntul?
INTERCEPTOR
da
este
500 jantele .si cauciucuri noi daca vrei am pt ele.alea sunt 400 euro.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.