Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vand xenon
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
giuliomak
vand instalatie de xenon de 35 w cu becuri h7 2,5mil
0727292869
TiL
tare, daca nu ma insel H7 merge si la mine (E28). Ce contine, becuri + instalatie electrica?
Din cate stiu un singur bec costa aproape 3 mil, nu?
io'sŪ
QUOTE (TiL @ Sep 4 2007, 06:50 PM) *
tare, daca nu ma insel H7 merge si la mine (E28). Ce contine, becuri + instalatie electrica?

NU merge la e28 H7, la tine pe farul mare ai H4(dublu filament) iar pe farul mic ai H1
bartro
QUOTE (io`s @ Sep 4 2007, 07:04 PM) *
NU merge la e28 H7, la tine pe farul mare ai H4(dublu filament) iar pe farul mic ai H1

Eu am H4 ca nu am decat 2 faruri total. Esti sigur ca la E28 e H4? nu vad ce rost are. Credeam ca un bec are pozitie si intalnire (bec mic si un h7), si celalt faza lunga (H1)
giuliomak
QUOTE (TiL @ Sep 4 2007, 05:50 PM) *

e instalatie completa! nu lipseste nimik
io'sŪ
QUOTE (bartro @ Sep 4 2007, 07:35 PM) *
Eu am H4 ca nu am decat 2 faruri total. Esti sigur ca la E28 e H4? nu vad ce rost are. Credeam ca un bec are pozitie si intalnire (bec mic si un h7), si celalt faza lunga (H1)

sunt ft sigur!!!
farurile la e28 sunt la fel ca la e23 si crede-ma.... stiu TOTUL despre e23 rolleyes.gif , nici eu nu vedeam rostul pana cand mi-am tras un fir de la farul mic care lumina DOAR pe lunga si l-am trecut si pe cel mare sa lumineze pe lunga, sa nu stea degeaba acolo laugh.gif si apoi sa vezi lumini nene !!! smile.gif

edit: in +, la vremea cand au fost inventate farurile pt e23/28 nici nu cred ca exista H7 wink.gif
eu am auzit de H7 la masini generatii peste 95-96

am cam fost off topic, sa nu se supere nenea ca-i sticam topicul wink.gif ....macar il tinem SUS !!! laugh.gif
manole74
E 28, ca si e23 are H4 pe scurta si H1 pe lunga!
TiL
Deci avem H4. Tot timpul confund 4 cu 7 si invers wacko.gif
da_joint
hai ca ia-ti facut topicul omului varza.
giuliomak
sus cu xenonul!!!
giuliomak
topicul se poate inchide...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.