Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand scaune de E30
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Robert1
Vand 2 scaune normale de ursulet.Scaunele sunt originale tapiteria de pe ele la fel.Nu arata foarte bine data fiind vechimea lor,au cateva rupturi pe ele.Am pus jos niste poze cu ele.Merg toate reglajele la ele singura chestie nefunctionala find rabatarea la cel de la sofer.Mentionez ca ambele au reglaj pe inaltime functional.In afara de partea estetica,scaunele sunt ergonomice,nu sunt lasate pe o parte sau infundate.Cred eu ca ,cu un minim de investitie in tapiterie ar iesi niste scaune bune.
Pretul este de 1 mil ambele.Salut
Robert1
Las si un nr de tel : 0724.124.376 Robert
Robert1
up
Robert1
up
Robert1
up.sunt de coupe.
TiL
sincer... nu cred ca ti le ia cineva de aici. Mai degraba vre-un posesor de Dacie care sa se bucure ca are scaune de BMW... Eu am dat 1,7 mil pe scaune + bancheta spate E28 in stare foarte buna...
butcky
Asa e! Eu am dat moka 2 scaune ca astea sleep.gif Macar mai scade la pret tongue.gif
Robert1
butcky unde ai dat moca 2 scaune ca astea(?),ca eu am vazut ca cereai parca 1.5 mil cu tot cu banchete, ce e adevarat.
TIL chiar un proprietar de Dacie le-a luat biggrin.gif smile.gif))
Topic inchis.
PS: le-am dat cu 650.000.Bafta
butcky
Daca-mi aduc bine aminte, bancheta era cu cotiera si scaunele aratau muuult mai bine tongue.gif
Robert1
Corect.Ideea e ca ai zis ca le-ai dat moca wink.gif Oricum zic eu ca pretul la care le-am dat a fost unul decent,deci cine le vroia...putea sa zica si negociam.
TiL
QUOTE (Robert1 @ Sep 16 2007, 03:57 AM) *
TIL chiar un proprietar de Dacie le-a luat biggrin.gif smile.gif))

laugh.gif
Sunt o gramada de oameni care nu cred cand aud cat costa piesele noi pentru troacele noastre, ca sa nu mai zic de SH. Ei cred ca sunt cine stie ce avere...

Closed.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.