Help - Search - Members - Calendar
Full Version: dilema
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
81DMC77
Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment Mi-am cumparat aceste piese pe original si pe cand sa le montez am descoperit cu stupoare ca nu se potrivesc. Nu dau nici cum cum trebuie. Acum am o improvizatie efectuata in Spania, de cand a fost ultima data proprietarul pe acolo si a ramas cu alternatorul in pana. Cine vine cu o idee? Pacat de piese ca au fost o gramada de bani si am vrut sa fac un lucru bun.
TiL
Mda... din cauza capacului din fata al alternatorului nu poti monta intinzatorul original. Si eu am fost nevoit sa fac o improvizatie acolo dupa o reparatie la alternator care a avut victima colaterala respectivul capac. Am fost nevoit sa tai si din intinzator, care era original si in stare buna sad.gif
81DMC77
si la mine e tot improvizatie si se pare ca asa va ramane. Dar totusi, nu-mi pot da seama de ce nu corespunde, ce poate fi modificat.
INTERCEPTOR
poate e alt alternator sau alt capac de alternator.si nu mai cade pe intinzator
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.