Help - Search - Members - Calendar
Full Version: help!!!!!!!!!!!!!!!
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
thegre
ajutor vreau si eu sa stiu cat costa bucsile fatza amortizorele si ce mai e pe acolo consumabile
daca stie cineva
ca imi iau una si cam trebuie schimbate
TiL
Pe fata sigur iti trebuiesc doar bucsi, sau si pivotii?
Bucsile ar trebui sa fie acceptabile ca pret, undeva la 1-2 mil perechea (nu stiu cate are E46) Mai e manopera, ca e ceva de lucru sa le schimbi.

Sa vedem ce zice cineva cu E46 despre bucsi si pivoti.
florin83
nu cred totusi ca-i vorba de e46.. huh.gif
thegre
mai precis bucsa bascula inferioara fatza
81DMC77
QUOTE (thegre @ Aug 28 2007, 08:08 PM) *
mai precis bucsa bascula inferioara fatza

e46?
thegre
QUOTE (81DMC77 @ Aug 28 2007, 08:12 PM) *
e46?

mai nu stiu sigur ca e prima masina bmw pe care o iau tot ce pot sa iti spun e ca e din 1999 316 105 cp 4 usi
81DMC77
Cred ca totusi e e46. Incerc pe maine sa aflu niste preturi. Acum e cam tarziu. La ce bani e masina?
TiL
QUOTE (florin83 @ Aug 28 2007, 08:07 PM) *
nu cred totusi ca-i vorba de e46.. huh.gif

mda... pe realoem vad ca pretul e undeva de 2-3 ori mai mare decat cele de E28. Perechea de bucsi Lemforder pentru E28 am luat-o la 80-100 ron, dar nu mai mult.
Vezi sa nu te pacaleasca cu bucsile si de fapt beleaua sa fie la pivoti. Pivoti care daca se schimba doar cu tot cu bascula, te usureaza de cateva sute de euroi.
thegre
QUOTE (81DMC77 @ Aug 28 2007, 08:19 PM) *
Cred ca totusi e e46. Incerc pe maine sa aflu niste preturi. Acum e cam tarziu. La ce bani e masina?

am ramas cu el la 8500 dar caut de vreo 2 sapt de imi vine rau masina arata super bine si merge dar cica are o bataie pe stanga fatza eu nu am auzito dar "mecanicul" sa zice
comisaru
QUOTE (TiL @ Aug 28 2007, 08:20 PM) *
mda... pe realoem vad ca pretul e undeva de 2-3 ori mai mare decat cele de E28. Perechea de bucsi Lemforder pentru E28 am luat-o la 80-100 ron, dar nu mai mult.
Vezi sa nu te pacaleasca cu bucsile si de fapt beleaua sa fie la pivoti. Pivoti care daca se schimba doar cu tot cu bascula, te usureaza de cateva sute de euroi.

Tin sa te contrazic un pic tongue.gif . Basculele seamana cu cele de E30 deci cred ca se pot schimba si doar pivotii separat fara sa schimbi bascula.
Acum am vazut c-ai folosit "daca", deci ma' bad.
io'sŪ
QUOTE (comisaru @ Aug 28 2007, 10:32 PM) *
Tin sa te contrazic un pic tongue.gif . Basculele seamana cu cele de E30 deci cred ca se pot schimba si doar pivotii separat fara sa schimbi bascula.
Acum am vazut c-ai folosit "daca", deci ma' bad.

la e46 nu se schimba pivotii separat ca la e30/e36, se schimba bascula cu totul, am vazut pe la diferite magazine bascule febi la 600 ron/buc fara bucse, mai sunt si alea ~200-250 ron perechea, deci bascule fata complete duce la ~1500 ron si astea nu luate de la AB (autoturisme bavaria)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.