Shark
Aug 27 2007, 09:00 PM
Vind radiator de E36 pentru aer conditionat, cu tot cu electroventilator, in stare exceptionala, aproape nou. Pret 300 ron neg.
Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment
Alex4Tuning
Aug 28 2007, 12:24 PM
Un nr de tel

.....Sunt interesat!
io'sŪ
Aug 28 2007, 01:56 PM
ft bun pret, ft bine arata amandoua piesele
spor la vanzare, nu cred ca stai ft mult cu ele
Shark
Aug 28 2007, 02:52 PM
Ah, sorry, am uitat nr. de tel: 0744-153761 :-)
316i
Aug 28 2007, 11:42 PM
Vezi ca ai un PM de la mine!
Robert1
Aug 30 2007, 04:50 PM
Salut.Spune-mi te rog un pret doar pt electroventilator in caz ca le vinzi si separat.Salut
TiL
Aug 30 2007, 05:56 PM
Cred ca numai ventilatorul ala face banii... mai bine le iei cu totul
Shark
Aug 30 2007, 08:22 PM
Prefer sa la dau impreuna. Deocamdata s-a anuntat cineva ca le vrea si astept un raspuns. Daca se razgindeste, va anunt si mai discutam.
Robert1
Sep 1 2007, 06:11 PM
Ms.Daca cumva nu le dai impreuna imi zici si mie ca eu am nevoie pt un E30.Am radiatoru dar e stricat electro-ventilatorul...Si am impresia ca se potriveste si asta pe radiatorul meu de AC.Prinderile cel putin sunt la fel singura chestie daca ar fi sa nu mearga ar fi diametru lul...sa nu fie mai mare.
Are cineva idee daca merge sigur sigur?
Shark
Sep 1 2007, 11:30 PM
Sigur, sigur, NU merge! Am incercat eu. Freaca putin pe caroserie.

Sorry.
Robert1
Sep 2 2007, 01:30 AM
Nu e pb daca freaca in caroserie ca ii dau 12 ciocane sa nu mai frece,macar sa mearga ventilatoru'

glumesc:)
Ms mult de informatie.Sti cumva pe cineva care are asa ceva?Electro-ventilatorul ala.Am inteles ca merge si de pe e34 care a avut aer cond...Salut si bafta la vanzare.
Shark
Sep 3 2007, 02:28 PM
Pina acum s-au anuntat 3 cumparatori fermi (pentru ambele piese) si toti au dat inapoi cind au aflat ca sunt din Iasi. M-am oferit sa le trimit prin posta, curier, cum vor ei, dar nu a folosit ...
Exista vreo problema cu acest oras? As vrea sa stiu parerea celor din Bucuresti, daca se poate.
Le-o fi frica de curieri, nu de ieseni
316i
Sep 3 2007, 08:45 PM
Asa sunt oamenii suciti. N-ai ce sa faci...
INTERCEPTOR
Sep 4 2007, 11:26 PM
da am avut eu problema cu iasi ul .am fost de cateva ori la reactor share cand inca mai exista e 28 ala alb si frumos.si m am indragostit de orasul ala si de cateva fete de pe acolo.am zis si mi as dori sa mai revin sa stau o sapt pe acolo.dar nu mi permit finantele.ce nu mi place ca drumul de pe langa lacul ala de pe mijloc era nasol rau sin genereal erau cam varza drumurile.frumos rau orasul ala .parerea mea.si oameni de treaba.la fel imi place si deva .si bacaul .
Shark
Sep 6 2007, 10:04 AM
Pai daca-i asa Interceptor, atunci te mai asteptam sa revizitezi Iasiul si fetele. Acum sunt mai multe si mai frumoase.
Bottom line: piesele au plecat spre Bucuresti, impachetate frumusel in polistiren ca un bebelus, ca sa scape intregi din mainile criminale are celor de la posta.
Topic closed.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.