1 janta a avut o fisura invizibila de-a lungul caii de rulare
Cat timp le-am tinut pe masina (o iarna: 2006/7) nu mi-au facut probleme. Pe la 80 km/h vibrau, dar nu sunt sigur daca erau rotile sau ceva piese din articulatie pe care le-am schimbat intre timp.
Cauciucurile sunt resapate, asta a fost bugetul de atunci, iar ce aveam pe masina erau slick-uri. Sunt aproape noi deoarece nu am mers/merg zilnic cu masina si le-am tinut cam 4 luni.
Modelul este precum cel din alt anunt si cum se vede in poza preluata din acel anunt (sper sa nu se supere nimeni pe mine

Nu am căpăcelele din centru.
Nu garantez ca sunt bune pentru viteze excesive si curbe abordate la limita - sunt ok in schimb pentru oras si mers linistit in afara (ceea ce am facut si eu cu ele)
Very urgent, motiv pentru care le dau aproape la banii la care le-am luat, dar reparate si cu cauciucuri aproape noi in +.
250euro
0744.373.331 -
Cu livrare numai in Bucuresti ca nu am nici o masina in care sa incapa si sa parcurg distante apreciabile

OFERTA PENTRU 20.08.2007 - 200 EURO
Nu negociez pretul, ca nu prea am ce negocia la banii astia.
Mai mentionez ca sunt super curate (fara zgarieturi si alte surprize) - cand le-am pus pe masina am facut tot pachetul de indreptat/echilibrat.
Au fost depozitate conform - 2 roti una peste alta, si 2 roti sprijinite pe lateral.