Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dezmembrez/vand doua BMW-uri E23
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Mihai_AMD
Ca si la E34 la care am dat anunt de dezmambrare mai am un tovaras care are 2 BMW E23,una (cea bej) avariata fata(de la care azi am luat macarale electrice fata pt E12 meu tongue.gif ) si alta (cea gri inchis) care are nr vechi,e un 725i motor impecabil,trapa el,etc..,masina e completa la 15 milioane,daca e nevoie de piese mai multe omu o si desface.0767.451.624.Gaesti-DB
316i
Are vreuna cruz control?
INTERCEPTOR
de la oricare dn ele ma intereseaza sa iau injectia complecta .as vrea sa mi spuna pret pt injectie complecta .galerie mufe sonde calculator pompa benzina tot tot tto filtru aer....
io'sŪ
QUOTE (INTERCEPTOR @ Aug 17 2007, 12:09 AM) *
de la oricare dn ele ma intereseaza sa iau injectia complecta .as vrea sa mi spuna pret pt injectie complecta .galerie mufe sonde calculator pompa benzina tot tot tto filtru aer....

vrei sa treci SIul pe injectie d'asta "mai noua"? nu ai face rau! wink.gif
enculescusorin
discurile de pe spate..cu tot cu rulmenti si etrieri...de la e34 le mai ai...sau astea de pe e23...daca sti ca s-ar potrivii...sa-mi zici si un pret pentru oricare din variante...
Mihai_AMD
QUOTE (sierra1771 @ Aug 26 2007, 06:02 PM) *
discurile de pe spate..cu tot cu rulmenti si etrieri...de la e34 le mai ai...sau astea de pe e23...daca sti ca s-ar potrivii...sa-mi zici si un pret pentru oricare din variante...

C sa zic..e23 si e34 cum am spus nu sunt ale mele sunt ale unui prieten.e34 e posibil sal dea tot zilele astea iar e23 tipu are 2 dezmembrate si unu complet.la cele 2 gasesti sigur.pret nu stiu ce sa zic,ei nu au telefon,stau la tara la 20 km de gaesti ,numai peste 2-3 sapt cand aj la ei sai intreb de pret,dar sunt cuminti si iti zic k o sa le iei ffffffff ieftin.daca sti ca merg de la e23 la tine la e28 mergi cu cele necesare si le desfaci si nu cu bani multi la tine te asigur cool.gif
sile1
7-arul ala cu nr vechi se poate inscrie (adik are seriile fara urme de autogen si proprietar dornic sa faca actele ) ?
Mihai_AMD
QUOTE (sile1 @ Aug 27 2007, 10:03 PM) *
7-arul ala cu nr vechi se poate inscrie (adik are seriile fara urme de autogen si proprietar dornic sa faca actele ) ?

Nush c sa zic..stiu doar ca are nr vechi...da,proprietarul e cuminte,te ajuta la acte,...eu cam in 2-3 sapt mai aj la ei,nu am nici nr actual de tel sa til dau sa vb ca si la schimbat si ult oara am uitat sa il cer..
sile1
ok atunci astept daca poti un raspuns in 2 sap...cine stie poate am noroc biggrin.gif
TiL
Vreau sa vad motorul de 2.5 biggrin.gif
Se pare ca prin zona mai pot gasi un diesel bun. Trebuie sa le vad pe amandoua si apoi sa ma hotarasc pe care-l iau.
bartro
Daca e23 gri e in stare cat de cat ok si pot fi inmatriculata sunt si eu interesat.. evident, daca nici TiL si nici SILE1 nu (mai) au interese in masina sau piese.
INTERCEPTOR
nu schimb nimic pe .SI las injectie veche pt ce sa pun noua.vroiam sa pun pe 2500 ala albastru care o sa il refac anu viitor.da nu i graba.daca vrea cineva mot banuiesc ca o s ail ia cu tot .si ar fi pacat sa strice 7 ar ala care se poate inmatricula doar pt motor.
TiL
s-a dat E23-ul vio (33).gif
sile1
sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.