Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vand bmw e34 din 90'
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
petre
Am un bmw e34 ... am pe el tot kitul de m5 din 90 (caroserie, computer, bord, scaune, jante, posibilittea de a pune hidraulicele pe puntea spate pt autostrada, pt cunoscatori " are instalatzia " ) , are un motor de 525 fara vanos 170 cp , pretzul este de 4300 euro negociabil, Pt detali sunatzi la 0724 423 019
butcky
Masina e parcata in fata la ambasada Turca? tongue.gif
petre
QUOTE (butcky @ Aug 15 2007, 03:27 PM) *
Masina e parcata in fata la ambasada Turca? tongue.gif

aham

Inca ceva : are acte de m5 ...corespunde cu caroseria ..motoru e schimbat ( nu exista probleme de autenticitate, raspund in caz contrar smile.gif
ve
deci e un m5 cu motor schimbat? sau ce inseamna "corespunde cu caroseria"?
petre
QUOTE (ve @ Aug 15 2007, 05:17 PM) *
deci e un m5 cu motor schimbat? sau ce inseamna "corespunde cu caroseria"?

da ... are motorul schmbat... asa am luat-o ..intamplare + mi-a convenit la consum. cei care au unu intreg din afara e ideala .
io'sŪ
deci platesti taxe/impozit de ///M5 dar mergi cu un..... 525 sad.gif
alex230ro
nu daca motorul e trecut in acte nu ai cum sa platesti taxe de M5 probabil ca motorul de M5 a plecat intr-o lume mai buna si proprietarul a pus un 2,5 in locul lui sad.gif
petre
Referitor la paranoile de mai sus: Asa am cumparat masina, urma sa-i pun motorul motorul m5 (de 3535 cm3 "in talon apare tipul 36 6S I ") dar am ramas fara banii pt achizitonarea lui. Pentru cei interesati anuntzul este valabil in continoare, contactai-ma sa vedetzi masina si sa va convingetzi despre ce e vorba smile.gif
petre
Pretzul a scazut la 3500 .urgent
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.